I uge 24 vil supportåbningstiderne se en smule anderledes ud, end du er vant til. Mandag har vi lukket nogle timer om eftermiddagen, onsdag holder vi lukket på telefonerne, torsdag lukker vi lidt tidligere, og fredag er der helt lukket.

Her er et overblik:

  • Mandag den 8. juni: supporten lukker kl. 14.00. Kl. 16.15 åbner vi igen på chat og mail
  • Tirsdag den 9. juni: åbent som normalt
  • Onsdag den 10. juni: telefonerne er lukkede, chat + mail er åbent som normalt
  • Torsdag den 11. juni: supporten lukker kl. 14.30 – mails bliver besvaret i løbet af aftenen
  • Fredag den 12. juni: supporten holder helt lukket

Som du nok ved, så er der sket en del i e-conomic den sidste måneds tid, efter vi er blevet solgt til Visma. I den forbindelse har vi holdt en del interne møder, så alle medarbejdere er opdaterede på eventuelle ændringer i forbindelse med salget.

Det er også en af årsagerne til ændringerne i åbningstider i uge 24. Mandag den 8. juni får vi nemlig besøg af Øystein Moan, som er direktør for Visma-gruppen.

En e-conomic-tradition, som fortsætter ufortrødent efter salget til Visma, er vores årlige Company Days. Her samles alle e-conomic-medarbejdere til en uges erfarings- og ideudveksling – og som det sig hør og bør, en god fest som afrunding på det hele.

Dette ligger som regel i september, men i år prøver vi noget nyt og afholder det denne gang i juni måned. Derfor vil der være en masse interne arrangementer, bl.a. vores Hackathon-arrangement, som også er en tilbagevendende begivenhed. Dette strækker sig over et par dage, hvorfor onsdag og torsdag ser lidt anderledes ud end normalt på supportfronten.

Fredag slutter vi af med et stort, samlet dagsarrangement med diverse aktiviteter og en festlig afslutning på det hele. Dette betyder, at vi lukker for supporten hele fredag den 12. juni.

Du kan som altid finde hjælp i hjælpeleksikonet e-copedia eller blandt de mange hundrede videoer på vores YouTube-kanal.