aret-der-gik-small2016 går på hæld og sikke et år, det har været. Både ude i den store verden, men også her i e-conomic, hvor tingene bestemt ikke har stået stille. Året har både budt på en masse nye muligheder, funktioner og tillægsmoduler til dig samt opgraderinger af gamle moduler og en familieforøgelse eller to.

I dette blogindlæg har jeg lavet et udpluk af de største ting, der er sket i dit regnskabsprogram i løbet af året. Læs med, hvis du har brug for en lille genopfrisker eller er nysgerrig på, hvilke muligheder du kan gå 2017 i møde med.

Nu kan du sende fakturaer til MobilePay
En af de helt store nyheder fra e-conomic-verdenen i 2016 er uden tvivl fakturering til MobilePay. Som det første regnskabsprogram på markedet, har e-conomic nemlig gjort det muligt for dig at sende din faktura direkte til din privatkundes MobilePay-app, så kunden kan “swipe” sig til simpel og øjeblikkelig betaling. På den måde er det nemmere end nogensinde at klare bogføringen og få dine penge i hus.
Du kan læse meget mere om MobilePay Invoice på bloggen.

AutoBank bygger bro mellem din bank og dit regnskabsprogram
I 2016 så tillægsmodulet AutoBank dagens lys. Og heldigvis for det. AutoBank samler nemlig to af e-conomics smarteste funktioner til din bankafstemning: Autoforslag og Bank Connect. Med de to funktioner får du både en direkte bro mellem din bank og dit regnskabsprogram OG hjælp til at kontere dine bankposteringer korrekt. På den måde kan du hurtigt vinke farvel til manuelt tastearbejde og sige goddag til langt nemmere arbejdsgange.
På bloggen fortæller vi mere om dine muligheder med AutoBank.

Dit Indscanning har fået en gevaldig overhaling
Det skal være lækkert for dig at arbejde med bilag i e-conomic. Derfor har vi, i 2016, knoklet løs i maskinrummet for at forbedre tillægsmodulet Indscanning. Du kan selvfølgelig stadig alt det, du kunne med Indscanning før, men nu har du også fået bedre overblik over dine bilag, mulighed for at fjerne bilag og nemmere vedhæftning og tilføjelse af bilag. Samtidig er designet blevet væsentligt kønnere at se på.
Vil du gerne vide mere om forbedringerne til Indscanning? Så læs med på bloggen.

Byg en lækker hjemmeside til din virksomhed – gratis
I 2016 blev tillægsmodulet Website en del af e-conomic-familien. Med Website kan du nemt lave din egen, professionelle hjemmeside, også selvom du hverken er webdesigner eller grafiker. Tjek modulet ud og giv din virksomhed et lækkert digitalt visitkort, så dine kunder nemt kan finde frem til netop dig – helt gratis.
På bloggen kan du læse mere om, hvor nemt Website er

Flere familieforøgelser
2016 blev også et år i familieforøgelsens tegn. I sommer bød vi velkommen til Sproom, som er førende inden for elektronisk fakturering, og Smartscan, som er en teknologi til intelligent scanning af fakturaer. I november sluttede vores regnskabsfætter Dinero sig også til Visma-familien. Derfor er der nu både en stærk Visma-løsning til de allermindste virksomheder og iværksættere og hele vejen op til de mellemstore virksomheder. Det synes vi er en fantastisk nyhed.
Læs mere om købet af Dinero på bloggen.

Dette er selvfølgelig kun en lille del af alt det, der er sket i løbet af året. Faktisk har du fået et væld af forbedringer til dit regnskabsprogram i 2016, og er du Android-bruger, har du også fået en lækker e-conomic salgsapp oven i hatten. Du kan se den fulde liste over forbedringerne på forum. Ellers er der kun tilbage at sige glædelig jul og rigtigt godt nytår fra alle os til alle jer.