vordingborg-kort

I december kommer vi til Vordingborg, hvor vi sammen med Foreningen Freelance Bogholdere (FFB) holder et arrangement for selvstændige bogholdere i det sydsjællandske, der gerne vil sparre og networke med andre fra branchen.

Arrangementet er både for dem, der har været i branchen i længere tid og for dem, der overvejer at starte deres egen bogholder-virksomhed.

Hør andres erfaringer og få nogle tips med hjem
Til mødet vil der være mulighed for at lære af andres erfaringer og dele ud af dine egne. Hvis du har nogle konkrete faglige problemer, så kom og få inspiration til, hvordan du kan løse dem. Arrangementet er en god mulighed for at blive en del af et professionelt og lokalt fællesskab.

Derudover vil vi vise, hvordan du kan spare tid ved at gøre bilagshåndtering smartere med e-conomic og gøre dit arbejde papirløst. Du får også nogle fifs til, hvordan du kan markedsføre dig gratis via e-conomic.

FFB vil fortælle om, hvordan du kan bruge dem til at opdatere din viden og understøtte din virksomhed. De lægger fx ud med at give dig sidste nyt fra SKATs informationsmøder for rådgivere.

Tilmelding
Arrangementet bliver afholdt:

D. 10. december 2013, kl. 15-18 på Hotel Kong Valdemar, Algade 101, 4760 Vordingborg.

Det er gratis og vi sørger for kaffe og kage.

Tilmeld dig online her senest d. 20. november.

Vi glæder os til at møde jer!