Kære kunder og nye kollegaer

catrineJeg er pr. 1. marts blevet en del af e-conomic’s service- og kundesupport team! Jeg hedder Catrine Dilling Huusmann og er 22 år. Jeg bor på Østerbro med min kæreste. Jeg elsker København og cykler overalt – også på arbejde hver eneste dag. Jeg er uddannet revisorassistent hos et af de større revisionsselskaber og har tidligere været manager hos McDonald’s. Jeg har i disse jobs haft kontakt med kunder dagligt, lært om erhvervslivet generelt og om en virksomheds drift. Herfra har jeg også fået ledelseserfaring. Teoretisk kan jeg indtil videre prale med en HD 1. del fra Copenhagen Business School. HD 2. del er planlagt med opstart den kommende sommer.

Jeg arbejdede som revisorassistent indtil august 2014, hvorefter jeg har været på en længere rejse på i alt seks måneder med et skoleophold og en roadtrip i USA efterfulgt af backpackertur i Mellemamerika. Her lærte jeg mere engelsk og nye kulturer at kende. Det var fedt!

I min fritid er jeg sammen med mine dejlige venner, familie og kæreste. Jeg kan godt lige at være aktiv i fitnesscentret eller udendørs – på det sidste er det løb, der er toppen for mig. Jeg løb mit første halvmaraton i Monterey i Californien på min rejse. Jeg var så vild med det, at jeg for kort tid siden tilmeldte mig to til i København inden for det næste halve år. Mit mål er et rigtig maraton.

Jeg elsker at arbejde med mennesker og at have mange bolde i luften på én gang. Jeg er et menneske, der får energi af ”at være på” og have travlt. Jeg er altid positiv og smilende – selv i telefonen! Jeg elsker at nørde tal- og bogføringsproblematikker og glæder mig til at bruge mine kompetencer inden for regnskab, bogføring og kundeservice på en ny måde hos e-conomic.

Min nye hverdag hos e-conomic bliver med garanti fyldt med masser af udfordringer og konstant udvikling. Jeg er sikker på, at det bliver en sjov og spændende rejse. Jeg glæder mig meget til at møde og arbejde sammen med mine nye kollegaer samt at give kunderne den fedeste oplevelse.

Jeg har allerede været så heldig at supportere nogle af alle vores dejlige kunder de sidste 3 uger! Jeg er helt vild med det.

Vi ses snart på linjen til en hyggelig snak!