……………………………………………………….

“Jeg har desværre ikke flere firkantede dæksler i bilen, men du kan bare købe et i min webshop og sætte det på selv.”

Yes! Elektrikeren sagde det magiske ord: Webshop.

Og med et trylleslag har han fået en kunde for livet.

Alle bekymringer om at tage fri fra arbejde igen eller købe et dæksel til mit udtag et andet sted, uden at vide om det var det rigtige, er pludselig pist væk.

Jeg får bare linket til det rigtige dæksel og om to til tre dage lander det i min postkasse.

Ahhhhh… Det var nemt.

Det er ganske enkelt god service

Du kan give dine kunder samme service ved at starte en Webshop hos e-conomic. Og som noget helt nyt kan du også få Webshop+.

Webshop+ er et splinternyt tillægsmodul, der bygger videre på funktionaliteten fra e-conomic Webshop. Modulet indeholder en række nye funktioner, som gør din webshop federe for både dig og dine kunder:

  1. Ubegrænset antal sidemenuer. Med Webshop+ kan du lave ligeså mange sidemenuer, som du har brug for. Sidemenuerne gør din webshop mere brugervenlig og giver dig et bedre overblik over dine varer. For eksempel kan du som elektriker lave menupunktet “Dæksler” og under dette punkt opdele dækslerne i kategorier baseret på farve, størrelse, form eller noget helt fjerde. Det gør det nemt for dine kunder at klikke sig frem til den helt rigtige vare.
  2. Rabatkoder. I Webshop+ har du mulighed for at uddele rabatkoder til dine kunder. Så kan du fx give dine nye kunder, trofaste kunder eller inaktive kunder nogle lækre rabatter. Rabatterne bestemmer du selv. Du kan fx give kunderne gratis fragt eller trække 100 kr. fra prisen, når en kunde køber for mere end 500 kr. Det er helt op til dig.
  3. Kundelogin. Den tredje funktion, som især er ideel til dig, der båder sælger varer til privatpersoner og virksomheder, er det nye kundelogin. Med et kundelogin kan en eller flere udvalgte kundegrupper få adgang til særlige priser i din webshop – fx priser uden moms, en særlig forhandlerrabat, loyalitetsrabat eller medlemsrabat. Funktionen er også ideel til foreninger og klubber, som gerne vil give deres medlemmer lidt bedre priser end andre besøgende.

Webshop+ taler (selvfølgelig) sammen med dit regnskab

Ligesom det almindelige Webshop-modul taler Webshop+ også sammen med e-conomic. Dét betyder bl.a., at varer, kunder og priser automatisk sykroniseres mellem din Webshop og dit regnskab, hvilket sparer dig for en masse kedeligt dobbeltarbejde.

For at få fingrene i Webshop+, skal du logge ind i e-conomic og tilføje modulet til din aftale. Hvis du allerede har en e-conomic Webshop og gerne vil have Webshop+, bliver de nye funktioner bare tilføjet til din nuværende shop, når du opgraderer.

Webshop+ koster 449 kr./måned. Og hvis du gerne vil teste modulet, før du beslutter dig, så kan du tage en demo af e-conomic og tilføje modulet til din demo-aftale. Det giver dig 14 dages gratis prøveperiode, før du skal beslutte om det er det rette Webshop-valg for din forretning.

Er du i tvivl, om du skal vælge Webshop eller Webshop+, kan du sammenligne funktionerne i de to moduler her. Du kan også læse blogindlægget om Webshop for at lære mere om funktionerne i e-conomic Webshop.  

Når din Webshop+ først er oppe at køre, har vi gjort det nemt for dig at komme godt i gang med at sætte den op. Du kan bl.a.

 

Sådan tilføjer du Webshop+ til dit abonnement i e-conomic

1. Log ind i e-conomic og klik på “Alle indstillinger”

2. Klik på “Abonnement” i venstre side af skærmen

3. Sæt flueben ved “Webshop+” under “Tillægsmoduler”

4. Sæt flueben i “Adgang” og klik “Gem”

 

Så er der bare tilbage at sige: Held og lykke med din Webshop. Dine kunder vil elske dig for den.