600x400_blog_DK

Med e-conomics indscanningsmodul kan du let indscanne dine bilag på kontoret, eller med din smartphone, når du er på farten. Dermed slipper du af med ringbind og papirbunker, der roder og fylder, og dine bilag ligger samlet i din e-conomic-aftale, når du skal bogføre.

Modulet koster kun kr. 51,- om måneden. Se en film om, hvordan det fungerer.

I dette blogindlæg kan du læse om nogle nyttige nyheder i indscanningsmodulet i ny e-conomic.

Opload dine indscannede bilag direkte fra computerens harddisk
I det gamle e-conomic skulle man sende sine indscannede bilag fra computeren til en særlig e-mailadresse. Mange er glade for denne metode, så i ny e-conomic kan du selvfølgelig stadig maile dine bilag, hvis du foretrækker det. Vi har imidlertid implementeret en lettere måde at overføre bilag på i det nye program. Nu kan du blot vælge dine bilag direkte fra computerens harddisk og oploade dem til e-conomics server. For eksempel under ”Fakturaer” klikker du blot på ”Tilknyt bilag”. Et pop op-vindue dukker nu op. Klik på ”Gennemse”, find det bilag i PDF-format, du vil oploade og klik på ”OK”. Et øjeblik efter ligger bilaget sikkert i din aftale. Det kan ikke være lettere.

 

opload-bilag

 

Rotér dine bilag i programmet
En anden nyhed er, at du ikke længere behøver at bekymre dig om at scanne dit bilag i den rigtige retning. Når du har oploadet bilaget, er det efterfølgende let at rotere bilaget med det nye rotationsværktøj i ny e-conomic.

Få et nyt og forbedret interface til indscanning i ny e-conomic
Indscanningsmodulet kan bruges af alle e-conomic-brugere, og du kan melde dig til lige her. Hvis du samtidig skifter til ny e-conomic, får du en ny og forbedret brugerflade til indscanning med i prisen. Det tager kun få minutter at skifte til ny e-conomic. Se her, hvordan du gør.