Er du klar? For det er vi! Lige om lidt går det løs – første gang i Ringsted den 4. juni. Ses vi?

Igen i år slår FFB, Foreningen Freelance Bogholdere og e-conomic dørene op til et hæsblæsende arrangement fyldt med inspirerende og og informative indslag. Skal du med? Det er helt gratis.

Fra onsdag den 29. maj til onsdag den 12. juni rejser vi hele landet rundt med en god håndfuld dygtige og engagerede foredragsholdere. De er klar til at dele deres viden og give dig en masse gode råd, du kan tage med derfra.

Til dette års arrangement kan du blive klogere på, hvordan du slipper for papirhåndtering, Bluegarden, Pensionsordning med personforsikringer og sundhedsordning, Markedsføring via sociale medier, ”the e-conomic way” og de nye muligheder med FFB.

Se hele programmet her.

Du kan tilmelde dig på to måder. Enten udfylder du skemaet på FFBs hjemmeside. Du kan også sende en mail til bestyrelse@f-fb.dk med firmanavn, navn(e) på deltager(e), telefonnumer og hvilken by, du/I vil deltage i.

I år kan du møde os her:

  • Holstebro, onsdag, den 29. maj – Best western, Nørregade 26, 7500 Holstebro Bemærk! Arrangementet på denne dato er aflyst grundet manglende tilmeldinger. Vi beklager.
  • Ringsted, tirsdag, den 4. juni – Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted
  • Aalborg, torsdag, den 6. juni – Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg
  • Kolding, fredag, den 7. juni – Scandic, Kokholm 2, 6000 Kolding
  • København, tirsdag, den 11. juni – Scandic, Klampenborgvej 230, 2800 Kgs.Lyngby
  • Aarhus, onsdag, den 12. juni – Scandic, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Vi glæder os til at se dig.