Det er nu ret præcist et halvt år siden, e-conomic blev købt af Visma. For Visma var e-conomic en vej ind på det danske marked for cloudbaserede regnskabsprogrammer og dermed en vigtig brik i bestræbelserne på at etablere sig som nordens største leverandør af økonomisystemer i skyen. Det kommer til at betyde mange spændende nye muligheder. e-conomic fortsætter – som det også blev meldt ud i tidligere blog – med at gøre det, vi gør bedst. Og vores kunder har da heller ikke oplevet praktiske ændringer ved det nye ejerskab. Alting er på sin vis business as usual… og så alligevel ikke.

 

Brancheløsninger er det nye sort

Tidligere var drømmen at erobre store dele af Europa, men i dag har vi blikket stift rettet mod det danske marked. Og det er en ubetinget fordel for dig og vores øvrige kunder. Vi sætter nemlig alle sejl til for at udvikle vores løsninger til det danske marked efter de særlige markedsforhold, der gælder her. Skalerbare løsninger, der tager afsæt i dine behov, så du kan arbejde smartere og mere smidigt.

e-conomics brancheløsninger er et godt eksempel på det nye fokus. Hver branche, hver forretning har sine særlige udfordringer og behov. Og det er netop dem, som brancheløsningerne tager afsæt i. Salg, fakturering, projektstyring, kundehåndtering, rapportering, webshop, lønsystem, inkasso er blot nogle af de redskaber, som mange kunder har brug for. Men der findes også apps, som er udviklet specifikt til den enkelte branche, fx en løsning til transportvirksomheder, der kan bruges til at planlægge opgaverne optimalt, udskrive fragtbreve, danne labels, fakturere og en masse andet.

Se vores brancheløsninger her

 

Nemt at skræddersy en løsning
Tidligere har kunderne selv skulle sætte løsninger sammen og bruge meget energi på at få dem integreret. Men sådan behøver det ikke at være. Med e-conomics tillægsmoduler og over 200 apps kan man skræddersy en komplet løsning, der matcher netop din forretnings behov. Vel og mærke en løsning, der fungerer gnidningsfrit og som er enkel at udvide og skalere. Og vi har endda kun set toppen af isbjerget. Der bliver udviklet brancheløsninger på livet løs, og tanken om one size fits all er for længst lagt i graven.

Om fem år er e-conomic fortsat den førende leverandør af cloudbaserede regnskabsløsninger. Men vi vil også være kendt for at kunne binde alle øvrige dele af kundens forretning sammen, uanset hvad kunden beskæftiger sig med. Og det fantastiske er, at vores mange apps betyder, at det kan gøres særdeles billigt.

Du kan godt begynde at glæde dig.

 

Udenlandske aktiviteter skilt fra

e-conomics udenlandske aktiviteter i England, Spanien, Tyskland, Frankrig og Polen indgik ikke i handlen med Visma. De fortsætter i en separat forretningsenhed under navnet Reviso. I praksis kommer det til at berøre ganske få administratorer, som har kunder uden for norden. Du behøver dog ikke foretage dig noget – Bliver du berørt, kontakter vi dig direkte og sørger for at du kan arbejde i både Reviso og e-conomic.