Hos e-conomic er der plads til alle – de skæve og de skøre, jyderne og wannabe-bornholmerne, brugtvognsforhandlere med store armbevægelser, dem der elsker at bage, og dem der elsker at spise kage. Og teksforfattere som forsøger at rime… I dag kan du lære en af de tossede personligheder fra e-conomics support lidt bedre at kende. Han går under navnet Generalen.

Rasmus Kaasgaard Pedersen hos e-conomicAllerede i sit første blogindlæg fik han præsenteret sig som den skæve jyde. Hos e-conomic er er der plads til at være anderledes, og det er ligeså meget personligheden, som de faglige kvaliteter, der betyder noget.

Rasmus (som Generalen rigtigt hedder) fortalte mig forleden, at han tænkte, at han ligeså godt kunne give den fuld personlighed fra starten i sit blogindlæg og give folk et chok med det samme i stedet for, at de først senere ville finde ud af, at han er “lidt mærkelig” – sagt med hans egne ord.

Her er, hvad jeg ellers fandt ud af om General Rasmus.

Rasmus, fortæl mig, hvor kommer navnet General Rasmus fra?

“Det startede med administratorlisten – du ved, når man hjælper en kunde, så får man nogle gange adgang til deres aftale som administrator. Der er lidt forvirring om, hvordan mit efternavn udtales, så det ville jeg gå væk fra at bruge. Og så kalder Tabita sig for Crazy Cat Lady, så jeg tænkte over, hvilket navn der ville passe til mig og min tossede personlighed.

Jeg har et stort ego, har jeg ladet mig fortælle, så Generalen passede meget godt. Og så løfter det bare en samtale, når man siger “Søg på General Rasmus“. Der er jo forskel på om man hedder Bettina, Lars, Per – eller Generalen.

Det startede egentlig bare som en joke, men nu er det blevet en del af personligheden. Især fordi man må. Det er sgu ikke mange steder, der er plads til det.”

Du hjalp for nyligt en kunde, som sendte dig en virtuel buket blomster, ikke?

“Jo, det var rigtig fedt. Det var dagens første telefonsamtale, og i starten får jeg nævnt noget med General Rasmus, hvor kunden så udbryder ”Nå, DU er generalen?” Der reddede hun bare min dag. Hun fortalte, at hun havde hørt om mig fra en veninde, som også er e-conomic-kunde. Hende havde jeg hjulpet nogle uger tidligere, og bagefter havde hun lavet en facebook-opdatering om det. Og da hun så fortalte det, blev min dag bare 10 gange bedre.

Lidt senere samme dag sendte kunden en mail til vores infomail med emnefeltet ”Generalen har gjort det – IGEN”, hvor hun skrev tusind tak for hjælpen og havde vedhæftet et billede af en buket blomster til mig. Det kan godt være, det er små ord, men de betyder så meget. Der er jo ikke noget federe… Hvis man måtte gå hjem på et højdepunkt, så var min dag sluttet kl. 10.30.”

Jeg har hørt, at du på et tidspunkt har sunget Hakuna Matata for en kunde?

”Hehe… Nåh ja. Det har jeg vist også gjort. Det var en fredag, og det var dagens sidste kald. Det var en lang samtale, hvor jeg havde forsøgt mig med nogle jokes, som ikke helt virkede. Jeg var nok fredagstræt og lidt fjollet.

Nå, men vi kommer videre fra mine barnlige jokes, og jeg forklarer så kunden, hvad hun skal gøre i programmet. Hun siger så ”ja ja, jeg skynder mig at taste”, og jeg siger så ”Nej nej, hakuna matata.” Og så bliver der stille, og hun siger ”Øøh… den kender jeg ikke lige.” Jeg spørger hende, om hun ikke har set Løvernes Konge, og det havde hun ikke. Så jeg siger ”Nå, nu skal du høre.” Og så begyndte jeg ellers at synge. Jeg sørgede lige for at gå lidt væk fra de andre supportere imens, for jeg har faktisk lidt sceneskræk. Ja, jeg ved det godt – man skulle ikke tro det. Men det var nu meget sjovt.”

Rasmus, hvad sker der egentlig med dine store løvefutter?

”Hah, ja, det startede vist med Hannes mange farverige sko, og så kom vi til at snakke om sutsko en dag. Og så besluttede jeg mig for, at de da skulle med ind på kontoret en dag. Det spicer dagen lidt op, og folk tager godt imod et humoristisk indslag. Latter gør bare dagen bedre, og jeg smiler, når jeg får folk til at grine.

Jeg har også nogle gange brugt en stumtjener som legetøj, når jeg går rundt og taler med kunderne. Jeg kan vist godt lide at gøre tingene lidt anderledes… Jeg slipper den indre tosse løs.

Altså, her kigger folk ikke mærkeligt, når man for eksempel har store løvesutsko på. Eller… måske gør de. Mest siger de bare ”Hvad finder du på næste gang?” Og til det kan jeg jo kun svare ”Vent og se…

Ja, vent og se. Vi holder i hvert fald øje med Generalens udskejelser. Og mon ikke også, vi tager en snak med The Crazy Cat Lady og nogle flere af de tossede og herlige personligheder, der går rundt herinde. Stay tuned!