Dette års FFB Forårsarrangementer er nu vel overstået. Kunne du ikke deltage, men er du en af dem, der ikke vil gå glip af noget? Så får du her en lille opsummering. Se hvilke fordele du som administrator kan opnå ved at investere en smule af din tid i e-conomic.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte e-conomics administrator team.

Få styr på bilagene med indscanning

Vil du gerne motivere dine kunder til at aflevere bilag rettidigt uden gamle kaffepletter? Så kig nærmere på mulighederne i indscanningsmodulet, og se hvordan indscanningsmodulet giver dig et ajourført bogholderi.

Spar tid på indtastning af bankbevægelser med Superkladden

Vil du gerne taste endnu hurtigere og håndtere dine egne såvel som dine kunders bankposteringer på en nem og hurtig måde, så er Superkladden lige sagen. Med den korrekte opsætning kan du minimere dit daglige tidsforbrug på indtastningsarbejdet.

Skil dig ud fra mængden på e-conomic.dk

Få et forspring ved at fremhæve dine kernekompetencer og indtaste dine oplysninger på din personlige hjemmeside på e-conomic.dk. Overfør dit logo til e-conomic og styrk din online profilering af din virksomhed.

Sporbarhed og den højeste sikkerhed for dine klienters aftaler

Opret en bruger til hver medarbejder, og opnå større sporbarhed. Du sikrer dig også, at der ikke er en tidligere medarbejder, som fortsat har adgang til et fælles login og derved også til dine klienters fortrolige data.

Ubegrænset dataplads med interne licenser

Sidder du med flere kunder, som kun har behov for at få bogført finansposter ud fra deres bankfil? Eller har du en kunde, som ikke har behov for adgang til deres e-conomic aftale? Så er internal licens lige noget for dig. Få en aftale med ubegrænset dataplads for 50 kr. pr. måned.

Tak for nu og på gensyn næste år

Vi afholdte en lille konkurrence, hvor man kunne vinde et par flasker god vin ved at give os feedback i form af en karakter og en kort udtalelse om arrangementet. Her kan du se Azhar trække vinderne, som i øvrigt har fået direkte besked.

Azhar trækker FFB-vindere

Her trækker Azhar vinderne af vores FFB-konkurrence

Blandt de 96 besvarelser har 93 deltagere givet arrangementet 4 og 5 stjerner. Tak for det!

Vi fik rigtig mange fine udtalelser med på vejen. Her er et lille uddrag:

  • Blev selv opdateret med ny information, som ikke var forventet.
  • Mange nye input. Godt med at få kendskab til nye muligheder. Godt at møde gamle som nye bogholdere, med forskellige erfaringer.
  • Afvekslende indlæg, god gennemgang af de forskellige emner og gode netværksmuligheder .
  • Super interessant og det skaber merværdi for vores virksomhed.

Mange tak for jeres pæne ord og jeres deltagelse. Vi glæder os allerede til næste år. Ses vi?