Vælg den rette
browser til e-conomic

Med den rette browser får du den bedste brugeroplevelse med e-conomic. Husk desuden altid at holde din browser opdateret.

 

Hvad er en browser?

En internetbrowser er det program, du går på internettet med. En god tommelfingerregel er, at de nyeste browsere er de bedste. Der findes mange forskellige browsere, som alle er gratis at downloade fra internettet. Mozilla Firefox, Google Chrome og Apple Safari er de mest populære. Derfor anbefaler vi, at du altid opdaterer din browser til den seneste udgave.

 

Et sikkert valg

Bruger du en af de nævnte browsere, bør dit e-conomic køre uden problemer. Dog skal du være opmærksom på, at Safari-browseren ikke er optimeret til at fungere på pc. Vi understøtter kun stabile browsere og dermed ikke beta-versioner. Vi understøtter ikke Internet Explorer længere. Klik her og læs hvorfor. 

Firefox browser (til PC eller Mac)
Hent den nyeste version af Firefox gratis

Chrome browser (til PC eller Mac)
Hent den nyeste version af Chrome gratis

Safari browser (til PC eller Mac)
Hent den nyeste version af Safari gratis

Valg af browser er ofte en smagssag og kan afhænge af den specifikke opgave, du sidder med. Du kan sagtens have flere browsere på din computer. Så kan du prøve dig frem.

Sådan opdaterer du browseren

For at få det fulde udbytte af e-conomic, anbefaler vi, at du installerer den nyeste version af den browser, du bruger. Du får nemlig den bedste brugeroplevelse i forhold til funktioner, hastighed, overskuelighed, fleksibilitet, hvis du altid holder din browser opdateret. 

Bemærk - vi understøtter kun den nyeste browserudgave og udgaven før.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic online regnskabsprogram gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer