Hvis du er håndværker eller konsulent, så kender du sikkert følelsen af at bruge en stor portion af din arbejdsdag ved skrivebordet i stedet for ude hos dine kunder. Måske flyder dit kontor med lapper med materialer og timer, som skal tastes ind, ligesom din computer nok er fyldt med dokumenter med tilbud og ordrer, som skal laves om til fakturaer. Dét kan forstyrre din arbejdsdag og tager tid, som du kunne have brugt på dine kunder.

Men vidste du, at dit regnskabsprogram faktisk kan klare alt det sure tastearbejde med tilbud, ordrer og fakturaer for dig? Med ét klik kan du nemlig lave din kundes tilbud om til en ordre og samme ordre om til en faktura – og sende disse direkte til din kunde fra e-conomic.

Hvilke fordele får du?
Ved at konvertere dine tilbud, ordrer og fakturaer direkte i e-conomic kan du spare dig selv for en masse tid og tastearbejde hver eneste dag. Du bestemmer selv, hvordan dine dokumenter skal se ud og du kan endda klare det hele fra din iPhone eller iPadDét giver dig 3 helt konkrete fordele i din arbejdsdag:

  1. Du slipper for at omskrive dine tilbud til ordrer og odrer til fakturaer i separate dokumenter på din computer. Du trykker bare “konvertér” og så sker det helt automatisk
  2. Alle dine tilbud, ordrer og fakturaer ligger gemt online, så du altid kan finde dem frem.
  3. Du kan lave dine ordrer og fakturaer med det samme. På den måde har du timer og materialer frisk i din erindring og kan samtidig give dine kunder en fantastisk service.

Så nemt er det at konvertere dine tilbud, ordrer og fakturaer
Det er ganske simpelt at konvertere dine tilbud til ordrer og ordrer til fakturaer. Du kan starte med at oprette et tilbud under salgsfanen. Når du har lavet dit tilbud, kan du enten vælge at sende det, konvertere det til en ordre eller konvertere det til en faktura. Det kræver kun ét klik og sender tilbuddet direkte videre i dit flow.  På samme måde kan du nemt sende din ordre eller konvertere den til en faktura. Se hvor nemt det er i filmen nedenfor. 

 

Så det er bare om at komme i gang med at konvertere dine tilbud, ordrer og fakturaer. Du skal have en Small Business eller Professional-abonnement for at bruge funktionen, men så sparer du til gengæld dig selv for en masse tastearbejdet. Og tiden væk fra skrivebordet kan du i stedet bruge hos dine kunder på indtjenede arbejde.