Notesudvikler, Webudvikler, Web Site Manager, Selvstændig, Team Leader, osv. – stillingsbetegnelserne har været forskellige, men tilfælles dækker de over en brændende interesse for online medier.

Her hos e-conomic er jeg blevet ansat som Online Project Manager i Online Teamet.

Mit fulde navn er Camilla Winther Nissen. Aldersmæssigt får jeg med mine 42 år nok kørekort til rollator før end de fleste hos e-conomic. Jeg er bosiddende i Malmø med min kæreste Thomas og min snart flyttende 18-årige datter Josephine. Jeg har 2 hunde og 2 katte og undskylder på forhånd, hvis jeg slæber dyrehår med på arbejde. De fælder aldrig samtidig :-/

Keywords til at beskrive mine interesseområder er: HTML, Slægtsforskning, Hjemløse, Sprog, Bøger, Hjemløse hunde, Skrive, Kode, Strikke sokker, Forsøge at holde mit hus stående(bogstavelig talt), Historie… og ufattelig mange andre ting – Verden er et spændende sted 🙂

e-conomic online er et stort område at favne på én gang, så jeg har fortsat meget nyt at glæde mig til. Indtil videre har det været spændende – og jeg er sikker på, at det vil fortsætte med at være det 🙂