Nu er det lidt over fem måneder siden, at Visma flyttede ind hos e-conomic på Christianshavn og som tidligere ansvarlig for Visma Software i Danmark har jeg glædet mig til at komme i gang med det nye samarbejde. Vi er nu kommet på plads og står som et stærkt hold i en ny samlet organisation, som er fyldt med energi og klar til at levere endnu flere og bedre tilbud.

Fokus på hjemmemarkedet

Med Vismas overtagelse af e-conomic i Norden, kom også en ændring i strategien. De seneste par år har e-conomic brugt meget energi på en international ekspansion. Visma fokuserer derimod på at være førende på de nordiske markeder, hvilket også betyder, at alt energi nu bliver lagt i at levere bedst mulige produkter og tjenester til hjemmemarkedet. Dette betyder, at danske kunder og partnere godt kan have høje forventninger til fremtiden. Særligt vores vigtige samarbejdspartnere blandt danske revisorer og bogholdere kan godt begynde at glæde sig.

Bedre løsninger og flere muligheder for revisorer og bogholdere

I ugerne efter opkøbet af e-conomic fik vi flere henvendelser fra revisorer og bogholdere, som udtrykte usikkerhed for fremtidsudsigterne. Dette er forståeligt. Det er ingen hemmelighed, at Visma-koncernen, udover at være softwareleverandør til virksomheder, revisorer og bogholdere, også har en forretningsenhed der leverer outsourcing af løn og bogholderi.

Hos Visma er vi meget opmærksomme på denne mulige konflikt og forretningsenhederne for Software og Services arbejder derfor som separate forretningsenheder og divisioner i koncernen. Dette har fungeret godt i 15 år, hvor Visma Software har leveret softwareløsninger til nogle virksomheder, imens Visma Services, igennem deres forretningsenhed, har leveret egne outsourcing-tjenester til andre virksomheder.

Vi fokuserer derfor på at levere de bedste løsninger og e-conomics revisor- og bogholderpartnere vil ikke komme til at opleve noget ønske fra Visma om at overtage vore partneres forretning. Tværtimod vil samarbejdet med Visma komme til at betyde nye muligheder for vores administratorer.

Visma har i mange år leveret softwareløsninger til revisorer og bogholdere og ved hvor vigtig denne kanal er for e-conomic. Der er derfor flere nye spændende ting i støbeskeen, inkl.:

–       Øget fokus på performance, stabilitet og hastighed

–       Flere nye udvidelser med mulighed for at tilbyde nye tjenester

–       Produktivitets- og samarbejdsværktøjer for dig som revisor/bogholder

Ser frem til videre og bredere samarbejde

Revisorer og bogholdere har alle dage været e-conomics vigtigste salgskanal. Det har vi ingen ambitioner om at lave om på. Der kommer til at ske en masse i den kommende tid, og vi glæder os til et endnu tættere samarbejde med vores revisorer og bogholdere. Tøv derfor heller ikke med at kontakte os, hvis du skulle have nogle spørgsmål til hvad du kan forvente i fremtiden.