android-device-facebook-blogDet er noget flere af jer brugere har efterspurgt og nu er den endelig klar: En brugervenlig e-conomic salgsapp til Android. Med appen kan du oprette og sende fakturaer på farten med få tryk på telefonen. På den måde kan du fakturere dine kunder på stedet, mens opgaven stadig frisk i din erindring. Og så er faktureringen allerede ordnet, når du er tilbage på kontoret.

Fakturering på farten betaler sig
Ved at fakturere via Android appen, kan du klare meget at din daglige administration med det samme og give dine kunder en god oplevelse. På den måde får du også din betaling hurtigere, når du kan fakturere så snart, du har afsluttet et stykke arbejde.

Med appen kan du samtidig få det fulde overblik over alle dine fakturaer, så du altid er opdateret på, hvad du har faktureret, hvor meget du har til gode og hvilke fakturaer der ikke er blevet betalt til tiden. Du kan hente appen gratis i Google Play.

Scan dine bilag på farten
Selvom salgsappen til Android er lidt af en nyhed, så har vi faktisk haft en lækker indscannings app til vores Android-brugere i noget tid . Hvis du har tillægsmodulet Indscanning kan bruge denne app til nemt at scanne dine bilag.

Har du f.eks. købt en kop kaffe, kan du tage et billede af kvitteringen med det samme og sende den til din e-conomic konto. Så slipper du for at have et handskerum fyldt med gamle kvitteringer, som du skal huske at registrere. Appen hedder e-conomic – udgifter (eller expenses) og kan hentes ganske gratis i Google Play.

Hvis du er mere til Apple end Android, findes både indscanningsappen og salgsappen selvfølgelig også til iPhone. De kan begge hentes i App Store.

Men vent, der kommer mere…
På nuværende tidspunkt fungerer den nye salgsapp til Android som en app til fakturering. Det betyder at du kan oprette, sende og bogføre fakturaer samt få overblik over dine fakturaer direkte fra appen på din telefon eller tablet.

Men appen kommer til at kunne endnu mere end det. Hen ad vejen vil det både blive muligt at oprette og redigere kunder og varer samt lave tilbud og ordrer direkte fra din telefon eller tablet. Vi har valgt at lancere salgsappen nu, så du kan få glæde af den med det samme og forhåbentlig gøre din fakturering lidt nemmere og mere mobil, mens du venter på endnu flere lækre features.

Har du allerede prøvet Android appen og har du forslag til forbedringer, så skriv gerne en kommentar til os her på bloggen. Ellers er der kun tilbage at sige; god fakturering på farten.