jesper-blogStort hej til alle e-conomic-brugere og mine mange nye kollegaer.

Jeg er netop blevet en del af e-conomic-familien og glæder mig til at møde jer alle sammen. I kan fremover møde mig på vores supportkanaler, hvis I har spørgsmål af den ene eller anden karakter.

Lidt om mig selv: Mit navn er Jesper Hess-Petersen, jeg er 30 år og kommer oprindeligt fra Svendborg på Sydfyn. Jeg flyttede i 2006 til København for at læse og bor i en dejlig lejlighed i Valby.

Jeg læste oprindeligt økonomi ved Københavns Universitet, men skiftede undervejs til finansøkonomistudiet, som jeg blev færdig med i januar 2013. Jeg blev herefter ansat hos det firma, jeg var i praktik hos, og oplevede der at sidde på kundesiden som bruger af e-conomic. Det betyder, at jeg har meget nemt ved at sætte mig ind i de problematikker, man som bruger kan møde i programmet.

I min fritid er jeg meget sammen med venner og familie og bruger derudover meget tid og energi på min store passion, fodboldklubben Brøndby IF. Jeg er i øvrigt valgt ind som kasserer i bestyrelsen i Brøndby Support og følger fra diverse stadions rundt i landet intenst med i op- og nedture på banen.

Glæder mig til at give jer nogle gode oplevelser med e-conomic!