Det er frygteligt moderne, at diverse madvareproducenter jævnligt giver deres emballage et nyt, smart look. Og sørme om vi ikke er hoppet med på bølgen.

Meget snart vil e-conomic websitet og login-siden, hvor du logger på din e-conomic-aftale, se en smule anderledes ud. Og det er meningen. Der er ingen grund til bekymring, når den orange farve, som du kender så godt, pludselig er skiftet ud med en mere afdæmpet blå farve.

Selve regnskabsprogrammets udseende piller vi ikke ved lige nu. For det ville være en smule drastisk, hvis vi fra den ene dag til den anden ændrede designet der.

I de sidste måneder har vores online design-team arbejdet hårdt på at få et nyt look klar til alle vores online medier. Du har måske allerede set, at der her på bloggen, forum og e-copedia er kommet et lidt mere blåt og lidt mindre orange look. Vi skrev også om det i vores december-nyhedsmail.

Og nu er det snart websitet, som bliver lidt mere 2013-moderne at se på. Det bliver i løbet af weekenden den 26. – 27. januar, eller umiddelbart derefter, at du vil kunne se det nye look.

Her kan du se en lille forsmag på, hvordan den nye e-conomic-forside kommer til at se ud.

Ny e-conomic-forside

Der mangler bare de sidste detaljer på websitet, så det hele virker, som det skal.

Det er altså kun udseendet, som bliver anderledes. Al den information, som du har kunnet finde på websitet ind til nu, vil fortsat være der. Og har du gemt e-conomic-bogmærker til f.eks. login-siden, din yndlings-e-copedia-artikel eller andet, så virker de stadig.

Vi synes selv, at det nye look er ret lækkert. Hvad synes du?