mikkel-jorgensen-blogJeg hedder Mikkel Jørgensen og blev d. 2. februar en del af teamet her i e-conomic. Jeg er 25 år og bor i København. Min teoretiske baggrund er en erhvervsøkonomisk bacheloruddannelse, og så har jeg praktisk erfaring fra mit tidligere arbejde hos en anden udbyder af online regnskabsprogrammer.

Som medarbejder sætter jeg stor pris på at hjælpe mine kolleger, men først og fremmest DIG som kunde. Jeg har stor respekt for iværksættere og forretningsfolk generelt, så får du fat i mig, vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for at give dig den bedste hjælp og rådgivning.

Jeg er en person, der søger en hverdag med ansvar og fart over feltet, da det er dér, jeg har mulighed for at blomstre og udvikle mig. En optimal dag for mig er fyldt med udfordringer, hvor jeg kan se, at jeg skaber resultater. I min verden fortjener alle spørgsmål et grundigt og uddybende svar.

Min fritid bruger jeg på aktiviteter, som holder mig i gang fysisk såvel som mentalt, da det skaber overskud og energi i dagligdagen. Jeg nyder også at lave god mad og bruge en masse tid sammen med venner og familie.

Jeg glæder mig til at høre fra dig på telefon og chat, hvor jeg er klar med hjælp og en hyggelig snak.