sebastianJeg hedder Sebastian Alberto Graah og er en frisk ung mand på 23, som bor i en skøn lejlighed i Virum med ganske få skridt ned til Frederiksdal! I min fritid går jeg op i fitness og løb, som udføres på daglig basis. Jeg elsker at fejre selv de små ting, så om aftenen står den altid på god mad, som også er en stor hobby.

Økonomi, regnskab og markedsføring har altid været mine største interesser, hvilket støttes af at jeg på nuværende tidspunkt læser HD. Derudover har jeg været revisor i 2 år, hvor der meget af tiden er blevet arbejdet i e-conomic.

Ydermere har jeg arbejdet på min fars bladforlag samt Fitness World, så bestræbelsen for at yde god kundeservice ligger som en naturlig del for mig.

Som ny mand i supporten kan I som kunder forvente en glad ung mand, som altid har et glimt i øjet og gør alt for at yde bedst mulig service, om det så er over telefonen, chatten eller e-mail.

Jeg glæder mig til at tale med jer!