Efter 5 år på Wildersgade, hvor vi løbende har måttet udvide vores kontorer til flere etager og flere bygninger i takt med, at vi blev flere og flere medarbejdere, har vi nu taget springet: Vi er flyttet ind på vores nye lækre kontorer på Langebrogade 1, bygning A, 1411 København.

flyttedag1   flyttedag2

 

 

 

 

 

 

 

Check-in mandag morgen
Denne mandag morgen mødte hele e-conomic-staben (små 200 mennesker) op foran vores nye kontorer. Her blev vi bl.a. mødt af den velkendte orange farve.

flyttedag3

For at komme godt fra start, havde vi fået besøg af nogle trofaste kunder, der klippede det orange bånd til vores nye hoveddør: Steen Engsvang fra Robotsmeden og hans kone Heidi og Bodil Retbøll fra Økomatch, der er e-conomic-administrator.

De har fulgt os i 10 og 12 år og vi sætter stor pris på, at de havde lyst til at kigge forbi og drysse positive kunde-vibes over arrangementet og vores nye hjem.

Vi skal lige finde vores nye pladser
…og kaffemaskinen, printeren, hørebøfferne og mødelokalerne, så vi holder vores telefonsupport lukket i dag, men du kan fange os på mail og chat frem til kl. 14.30.

 

Og så er du selvfølgelig også velkommen til at stikke hovedet ind og få en kop kaffe – så kan du måske hjælpe os med at finde ud af, hvordan kaffemaskinen virker.