Det skal være nemmere, hurtigere og sjovere at arbejde med dokumenter i e-conomic. Derfor har vi givet tillægsmodulet Indscanning en lækker opgradering, som gør dine arbejdsgange meget mere smidige.

Vi har tilføjet en ny “Inbox” til tillægsmodulet Indscanning i e-conomic. Den finder du øverst, til højre for søgefeltet. Det er her dine dokumenter og bilag havner, når du overfører dem til dit regnskabsprogram.

6 fede funktioner
Der er 6 gode grunde til, at den nye Inbox er en rigtig god nyhed for dig:

  1. Én Inbox til alle dine dokumenter. Den nye Inbox minder en hel del om den slags indbakke, du kender fra dit mailprogram. Derfor er den det perfekte opbevaringssted til alle dine dokumenter og bilag. Ved at opbevare alle dine dokumenter i Inboxen har du altid alt samlet ét sted. Og du kan være sikker på, at ingen dokumenter forsvinder eller bliver beskadiget. De ligger nemlig trygt opbevaret i skyen.
  2. Nem kategorisering. I venstre side af Inboxen er der en hel liste af kategorier, som du kan gemme dine dokumenter i. Der er allerede oprettet en del kategorier på forhånd, såsom “Bankudtog”, “Årsopgørelser” og “Løn”, men du kan også tilføje dine egne. På den måde kan du nemt sortere dine vigtige dokumenter og bilag.
  3. Bedre overblik. Øverst i venstre hjørne af Inboxen kan du se, hvor mange dokumenter du har liggende, så du nemt kan danne dig et overblik. I oversigten kan du se, hvor dokumentet kommer fra og hvilken dato, du har modtaget det. Derfor behøver du ikke længere åbne dokumentet for at få den information.
  4. Drag-and-drop. Du kan trække dine dokumenter ind i Inboxen direkte fra din computer med “drag-and-drop”-funktionen. Du behøver altså ikke længere sende dokumenterne til e-conomic via mail først. Du kan også trække dine dokumenter ind i de forskellige kategorier i Inboxen med drag-and-drop.  
  5. Mere automatisering. Når du sender dokumenter til e-conomic via e-mail, lander de helt automatisk i Inboxen. Du skal altså ikke længere ind og lede efter dem i “ubehandlede” og sende dem videre i systemet. Derfor sparer du både en masse tid på håndtering og får langt større sikkerhed for, at alle dine dokumenter havner det rigtige sted.
  6. Kombinér flere bilag. I Inboxen er det nemmere end nogensinde at kombinere flere bilag til ét dokument. Du skal bare markere de dokumenter, du vil kombinere, ved at holde CTRL nede og trykke på de enkelte dokumenter. Derefter trykker du på de 3 prikker øverst til højre og vælger “Kombinér valgte”. Nu er dine dokumenter kombineret til én fil. Så simpelt er det.

Sådan fungerer den nye Inbox
Hvis du allerede er den lykkelige indehaver af Indscanning, så kan du stadig bruge tillægsmodulet på samme måde, som du altid har gjort. Vi har ikke fjernet eller ændret noget. I stedet har du fået nogle spritnye muligheder med Inboxen, som du kan bruge, hvis du vil arbejde smartere. I videoen nedenfor kan du se, hvordan du bruger Inboxen.

 

Hvis du ikke allerede har Indscanning, men er blevet nysgerrig på mulighederne, kan du læse mere om tillægsmodulet her.

Tag Indscanning til det næste niveau
Vil du gerne gøre din bilagshåndtering endnu smartere? Så kan du nu prøve vores spritnye tillægsmodul, Smart Inbox, gratis frem til den 31. august 2017.

Med Smart Inbox får du alle de fede funktioner, du kender fra Indscanning: Du kan uploade og behandle bilag samt vedhæfte dem til posteringer. Men med Smart Inbox kan også modtage elektroniske fakturaer og få aflæst dine bilag automatisk. Det betyder langt bedre bilagshåndtering og bogføring til dig.

Om du bruger Smart Inbox eller Indscanning, er bilagshåndtering i e-conomic nemmere end nogensinde. Og jeg håber, at den forbedrede brugervenlighed, overskuelighed og fleksibilitet gør det hurtigere og sjovere for dig, at arbejde med dine bilag.