Er du klar over, hvor meget tid du kan spare ved at oprette nye kunder, leverandører og konti på farten? Oceaner af tid, og heldigvis er denne feature en integreret del af ny e-conomic. Måske er du ikke er helt med på, hvad jeg mener, når jeg siger ”på farten”, så lad mig derfor benytte mig af eksemplets magt.

Sådan opretter du en faktura på farten i ny e-conomic

Lad os antage, at du vil oprette en faktura i ny e-conomic. Du klikker på SALG i topmenuen og herefter på menupunktet Fakturaer i venstremenuen. Nu er du klar til at oprette din faktura og klikker derfor på knappen Ny faktura.

Og det er nu, det smarte kommer (trommehvirvel):

I selve faktura-menuen kan du let oprette den kunde, som fakturaen skal sendes til, ved at klikke på Tilføj kunde, indtaste kundens oplysninger i den formular, som lægger sig oven på faktura-vinduet og så klikke på Gem & anvend. Straks er du tilbage i faktura-menuen og kan fortsætte med at oprette din faktura.

on-the-fly-creation-pict

Lettere og mere glidende arbejdsgange

Som du kan se, skal du ikke længere hoppe frem og tilbage mellem forskellige menuer, når du skal lave en opgave som ovennævnte i ny e-conomic. Sammenhængende delopgaver kan nu foretages i én og samme arbejdsgang på ét sted i programmet. Dermed bliver det både nemmere og hurtigere at komme i mål med dine bogføringsopgaver. Vi har lavet en film, der viser, hvor let det er at oprette en konto fra posteringsvinduet:

Hvis du ikke bruger lager- eller projektstyring, kan du let, hurtigt og gratis tilmelde dig ny e-conomic allerede i dag. Du skal blot logge på din e-conomic-konto, klikke på fanen Indstillinger og så klikke på blyanten ud for punktet Nyt e-conomic. Her sætter du blot hak ved Adgang og så er du klar til at stige ombord på ét af markedets mest moderne online regnskabsprogrammer. Her kan du også se en lille film om, hvordan du skifter over.