Er du godt i gang med din aftale og det eneste du lige mangler at få ordnet, er at få sat dit personlige præg på din faktura, din ordre eller andre dokumenter? Så følg med her og få lagt dit logo på dine dokumenter på en nem og super hurtig måde.

Når du er logget ind i din aftale, skal du klikke på værktøjsikonet – den orange knap – øverst til højre i skærmbilledet. Her får du vist en menu, med flere valgmuligheder, og du skal vælge “Tilføj logo”.

Når du vælger “tilføj logo” bliver der åbnet en nyt vindue, så du kan finde dit logo, der hvor du har placeret det på din PC.

Dobbeltklik på logoet, eller klik en enkelt gang på logoet og klik derefter på “Åben”, for at få logoet overført – når logoet er overført, får du besked – det går meget hurtigt – så vi anbefaler, at du spænder din sikkerhedssele.

hurtigtlogoload

Du kan se din faktura, ordre eller andre dokumenter ved at klikke på ikonet “vis” under Design og layout – eller du kan f.eks oprette en ordre/faktura på en tilfældig kunde og der klikke på  “andre muligheder” vis faktura/ordre.

Du kan slette logoet igen ved at vælge “Slet logo” i menuen, når du klikker på værktøjsikonet.

I vores e-copedia kan du læse mere om logo og mange andre muligheder for at “pimpe” dine dokumenter.

Ha en dejlig weekend.