Igen i år kan du møde e-conomic til Revisordøgnet, som FSR – Danske Revisorer står bag. Denne gang sker det torsdag og fredag den 26. og 27. september i Bella Center i København. Og du kan komme med!

e-conomics a-team står klar begge dage, og vi er overbevist om, at det bliver to dage med inspirerende og faglige debatter, erfaringsudveksling og networking. Vi glæder os allerede.

Især glæder vi os, fordi vi udlodder 5 billetter til Revisordøgnet inkl. middag i Bella Center d. 26. september. Deltag i lodtrækningen her. Vi krydser fingre for, at du bliver den heldige vinder!

Det sker der til årets Revisordøgn

Ikke nok med at e-conomics a-team stiller op til årets Revisordøgn, så kan du også møde e-conomics Online Manager, Tue Skaarup. Han fortæller om, hvordan du kan få kunder online, og i hvilke områder du skal investere for at få succes.

Deltager du i Tues foredrag, får du:

  • Overblik over mulighederne i SEO, sociale medier, brugervenlighed, hastighedsoptimering oma.
  • Redskaber og metoder til at undersøge potentialet for online markedsføring i revisionsmarkedet
  • Eksempler på uudnyttet potentiale i onlinetilstedeværelse hos medlemmer af FSR

 Foruden dette du på årets Revisordøgn høre mere om:

  • Nye krav til gennemsigtighed om medlemmernes resultat af kvalitetskontrollen, så opmærksomhed om revisors kvalitet kan fastholdes.
  • Moderniseringen af uddannelsen til statsautoriseret revisor, som sikrer, at branchen fortsat kan tiltrække og fastholde de bedste kompetencer til gavn for samfundet og branchens kunder.
  • En nyudviklet erklæringsstandard, der er tilpasset mindre virksomheders behov for rapportering til deres væsentligste interessegrupper.

Se hele programmet på FSRs website.