For mange af os er sommerferien ved at være slut. Og tilbage på kontoret venter der måske en masse mails og opgaver, som har hobet sig op, mens du har været væk. Men hvor var det nu lige, du slap, da du drog afsted? Og hvor skal du starte igen? Vi vil gerne gøre din landing tilbage på arbejdet så blød som muligt – derfor har vi en række hjælpemidler, som kan hjælpe dig godt i gang igen.

Tilbage fra ferie del 1

Gratis online kurser
Vi afholder bl.a. online kurser hver eneste uge. Kurserne er ganske gratis og foregår over internettet, så du kan deltage i ro og mag fra kontorstolen, sofaen eller haven, så længe du bare har din computer. Der sidder selvfølgelig en lyslevende e-conomic supporter på den anden side af skærmen, som med kyndig hånd guider dig og svarer på alle dine spørgsmål – det mener vi nemlig giver dig de bedste betingelser for at få en dybere forståelse af dit regnskabsprogram. Du kan f.eks. komme på online kursus i:

Vi afholder også online kurser om endnu flere funktioner og tillægsmoduler i e-conomic, som vores seje supportere sidder klar til at gennemgå med dig – tag et kig på hele vores liste over gratis online kurser og se om vi har et kursus, du kan bruge.

e-copedia og support
Mangler du et hurtigt svar på, hvordan en bestemt funktion i e-conomic fungerer? Så er vores online regnskabsleksikon, e-copedia, helt sikkert værd at tjekke ud. I e-copedia finder du et hav af hjælpeartikler til næsten alle funktioner i e-conomic – mange af artiklerne har også hjælpevideoer, der demonstrerer funktionerne for dig.

Har du et spørgsmål, du ikke kan finde svar på i e-copedia? Eller har du brug for, at der sidder et menneske på den anden side og hjælper dig?  Så er vi selvfølgelig også klar til at give dig personlig support. Alt vores support er ganske gratis og vi hjælper dig glædeligt på både telefon, chat og mail. Så tøv endelig ikke med at gribe røret eller ty til tasterne – vi sidder klar alle hverdage.

Forum, blog og eksterne konsulenter
Har du lyst til at udveksle erfaringer med andre e-conomic brugere? Så er vores forum helt sikkert noget for dig. Her kan du også få hjælp til dit regnskabsprogram og din bogføring, og indberette fejl, du oplever i systemet.

Bloggen er stedet at gå til for at holde dig opdateret på både drift og nye tiltag. Her giver vi dig desuden tips og tricks til alt i e-conomic. Og har du brug for mere specialiseret hjælp, har vi også allieret os med en række eksterne konsulenter, som kan hjælpe dig med alt fra design til lønadministration, projektstyring og meget mere.

Jeg håber, du har fået lidt inspiration til at finde et hjælpemiddel, som kan gøre det nemmere for dig, at komme tilbage på arbejde igen. I næste uge får du endnu et blogindlæg om at komme godt tilbage fra ferie.  Her giver vi dig tips til at skabe overblik med appen, report123. Det er i øvrigt det sidste blogindlæg i vores sommereserie, så husk at læse med.