Det kan være svært, at komme tilbage fra ferie og danne sig et overblik igen. Derfor kan det være en fordel, at få samlet alt ét sted, så du kan få styr på tingene igen. Og det har vi heldigvis en masse gode redskaber, som kan hjælpe dig med. Blandt andet appen report123, som jeg vil fortælle om i dette blogindlæg.

Med report123 får du adgang til fleksibel og detaljeret rapportering af din virksomheds økonomi. Giv dig selv, ledelsen, de ansatte eller investorerne det økonomiske overblik med grafer og diagrammer. Og du behøver heldigvis ikke være et grafisk design-geni for at lave professionelle og overskuelige præsentationer – report123 klarer nemlig det visuelle for dig.

Tilbage fra ferie del 2

Fordele ved appen

  • Skab overblik med forståelige grafer og diagrammer. Rapporterne består ikke kun af tørre tal, men understøttes altid af grafer og diagrammer, som giver et klart billede over virksomhedens udvikling
  • Spar tid med automatisk indhentning af data. Du slipper for manuelt arbejde og sparer derfor den tid det tager, at indsamle data og opstille rapporter.
  • Skab relevans med skræddersyede rapporter. Ved at fjerne overflødig information, får du nøgletal med diagrammer og grafer, som er håndplukket til netop dit formål.
  • Planlæg frem i tiden ud fra hvor profitten skabes. Det er nemmere at se, hvor pengene kommer fra og hvor de ryger hen, når tallene er overskueligt vist med trends og tendenser. På den måde kan du nemmere planlægge hvilken vej, din virksomhed skal.

Du kan prøve appen report123 gratis i to uger. Det eneste det kræver er, at du har en e-conomic-aftale og at du aktiveret vores gratis tillægsmodul API. Så går implementeringen ellers hurtigt og smertefrit.

Med det er vores sommerserie på bloggen slut for denne gang. Men det betyder dog ikke, at vi stopper med at give dig tips og tricks til, hvordan din hverdag kan blive nemmere med e-conomic. Så følg med her på bloggen – jeg garanterer, at du får glæde af det.