Når du logger ind i e-conomic, gør du det via vores loginside. Den ligger lige nu på den adresse, der hedder login.e-conomic.com. Vi rydder op på vores website, og det betyder, at loginsiden fremover kommer til at ligge på adressen e-conomic.dk/login.

Du kan allerede besøge og tage den nye loginside i brug her.

Hvorfor flytter vi loginsiden?

Uden at det skal blive en alt for teknisk forklaring, så ligger loginsiden nu på det, der hedder et sub-domæne. Altså en slags separat hjemmeside kun til login.

Det vil vi gerne ændre, sådan at de tre e-conomic-lande (Danmark, Sverige, Norge) får deres egen loginside, som hører til det overordnede domæne; altså e-conomic.dk, e-conomic.se og e-conomic.no.

Dette sikrer os en mere strømlinet hjemmeside og nemmere opdatering af indhold på tværs af de forskellige lande. Vi lukker ned for den nuværende loginside og –adresse den 1. juli 2016.

Hvad betyder det for mig som kunde?

Det betyder ikke det store. Du skal egentlig bare logge ind fra en ny adresse, men ellers er det, som det plejer.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du har brug vores ”husk mig”-funktion på loginsiden, så vil dit brugernavn og aftalenummer ikke automatisk følge med. Oplysningerne bliver nemlig gemt vha. en cookie, som gemmes på din computer. Derfor skal du huske at notere dit aftalenummer og dit bruger-ID.

Vi kan dog huske dine oplysninger for dig. Hvis du går på vores nuværende loginside og klikker på linket ”Gå til den nye loginside her”, så bliver dine loginoplysninger ført med over.

Hvad skal jeg så gøre nu?

Vi anbefaler, at du allerede nu begynder at bruge den nye loginside. Kan du ikke huske dit aftalenummer og dit bruger-ID kan du som sagt gå via den nuværende loginside og bruge linket der, så dine brugeroplysninger bliver ført med over. Husk også at skifte dit bogmærke til loginsiden ud (hvis du har brugt sådan et).

Du kan fortsat bruge den nuværende loginside, men kun en måneds tid endnu. Vi lukker for den 1. juli.