Er du ophørt med at drive virksomhed, har du behov for et andet regnskabssystem for at kunne styre dit lager, eller har du bare besluttet dig for at skiftet regnskabsprogram?

Uanset årsagen, kan du naturligvis altid, nemt og hurtigt, opsige dit abonnement hos e-conomic , og selvom vi bliver kede af, at du ikke længere vil bruge os, så er vi da lige gode venner af den grund :-).

Du er naturligvis omfattet af vores abonnementsvilkår, men med et par klik på musen har du, uden besvær, opsagt dit abonnement.

Med yderligere et par klik på musen, har du også eksporteret dine regnskabsdata og sendt dem til din PC, hvor du kan gemme dem, ligeså længe du måtte have behov for det.

Har du i opsigelsesperioden fortrudt, at du har opsagt dit abonnement, så kan du faktisk også fortryde din opsigelse, og fortsætte med at arbejde videre i din aftale.

I vores e-copedia  kan du finde hjælp til at opsige din aftale, og du kan finde hjælp til evt. at fortryde opsigelsen af din aftale. Du kan også finde hjælp til, hvordan du eksporterer dine data og meget, meget, mere.

Ha’ en god weekend 🙂