Hver måned får vi et væld af gode forslag på vores Forum, som vi løbende arbejder på at implementere. Her kan du læse om 3 af de nyeste, vi har lavet i e-conomic.

1. Søg og filtrér på medarbejdere i forhold til ordrer
Nu kan du søge på, hvor mange ordrer du selv eller en anden medarbejder har. Det giver jer et bedre overblik, fordi hver sælger eller medarbejder kan søge på sig selv eller andre og se igangværende ordrer i e-conomic.

Det har tidligere kun været muligt i tillægsmodulet Lagerstyring, men er nu også tilgængeligt i Small Business og Professional-abonnementet.

Samtidig kan du nu søge efter en bogført ordre eller faktura på medarbejdere. Det gør det fx nemt at se, hvad en bestemt sælger har solgt og til hvem.

2. Nemmere afstemning af betalinger fra webshop
Hvis du har en webshop, kan du bruge betalingsbetingelsen “Betal kontant”, når du bogfører dine fakturaer. Så bliver din betaling automatisk bogført samtidig med din faktura.

Nu er det også muligt at få den øvrige reference bogført på indbetalingen, så den hurtigere og nemmere kan afstemmes med transaktionerne fra banken.

3. Kreditmaksimum og udestående saldo
Når du laver tilbud, ordrer og fakturaer i e-conomic, står der altid hvor meget din kunde skylder dig i alt, i højre hjørne. Hvis du bruger kreditmaksimum, kan du også se, hvor tæt du er på kreditmaksimum på kunden.

 

Jeg håber, du får glæde af en eller flere af forbedringerne. Hvis du selv ligger inde med et forslag til, hvordan e-conomic kan blive endnu bedre, så skriv det endelig til os på Forum.

Vi glæder os til at høre fra dig.