Den seneste software-opdatering af e-conomic byder bl.a. på tre nyttige forbedringer af programmets faktureringsproces, så det det nu er lidt lettere, hurtigere og mere overskueligt at sende fakturaer afsted til dine kunder. Den ene af forbedringerne er en gammel kending fra ”det gamle e-conomic”, som vi nu reintroducerer i ny e-conomic.

invoicing-improvements

 

I dette blogindlæg præsenterer vi dig for de seneste forbedringer:

 1. Fakturalinjer opdateres bag ved dialogboksen
opdaterNår man vil oprette en faktura til en kunde, har man ikke sjældent flere forskellige varer, som man tilføjer som fakturalinjer på den samme faktura.

Tidligere kunne man ikke følge med i, at linjerne blev tilføjet undervejs, fordi skærmbilledet ikke blev opdateret, før man var færdig med at oprette fakturalinjerne, og dialogboksen blev lukket ned. Det kan du nu!

Hvis du har flere fakturalinjer, klikker du nu på den blå knap ”Gem & ny” i dialogboksen, hvorefter skærmbilledet med den seneste fakturalinje tilføjes i baggrunden, og du kan straks gå videre med at indtaste den næste fakturalinje i dialogboksen. Hermed har du hele tiden overblik over, hvad du har oprettet.

 

 2. Direkte konvertering af tilbud til faktura
konverter-til-fakturaDu kan nu igen konvertere et tilbud direkte til en faktura, uden at du først skal konvertere det til en ordre og herefter til en faktura. På den måde springer du et led over og sparer tid.Denne funktion, som også fandtes i “det gamle e-conomic”, har været efterspurgt af mange i ny e-conomic, og vi er derfor glade for, at vi nu kan reintroducere funktionen.

 

 

 3. Bruger du Dimension, vises afdelingsnummeret nu på fakturalinjen
afdelingBrugere af tillægsmodulet Dimension har nu fået en ekstra kolonne på fakturalinjerne, som viser, hvilken afdeling, den enkelte fakturalinje hører til.Dermed får du et bedre overblik over, hvilke afdelinger de forskellige posteringer tilhører.

Se en film om de nye faktureringsforbedringer.