4-cloud-løsningerTimeSolutions, e-conomic, Bluegarden og CaseWare – 4 cloud-systemer, der arbejder sammen og gør dit arbejde nemmere. Kom til et af vores gå-hjem-møder i januar og hør mere om, hvordan du kommer godt i gang med cloud-løsningerne til revisorer og bogholdere.

4 cloud-systemer – 1 samlet løsning
Til vores gå-hjem-møder sætter vi fokus på, hvordan du integrerer cloud-løsningerne, så du kan effektivisere dit administrative arbejde og i sidste ende spare tid og penge.

TimeSolutions: Hør om TimeView, der kan håndtere kunder, opgaver, dokumenter og time/sagsstyring. Du kan selv vælge om du vil have hele pakken eller nøjes med et modul, fx mailarkivering.

e-conomic: Nemt regnskabsprogram, hvor du kan importere primoposteringer, lave automatisk bankafstemning og via API-modulet kan du få direkte integration til TimeView, Bluegarden og Caseware.

Bluegarden: Lønadministration, der giver overskud i dit daglige arbejde. Spar tid med integrationen til e-conomic og styrk dine kompetencer inden for personaleadministration med Bluegardens vejledninger.

CaseWare: Revisions- og afslutningsværktøjet til bl.a. dokumentation af udført revision. Få direkte adgang til råbalance og posteringer fra e-conomic, så dine arbejdsgange bliver hurtigere og lettere.

Tilmelding:

Du kan gratis deltage i vores gå-hjem-møder, der kommer til at foregå rundt omkring i landet i januar, det kræver bare, at du tilmelder dig her.

Gå-hjem-møder i januar 2014 – alle kl. 13-17:

D. 13. januar: Schellsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV

D. 14. januar: Scandic, Østergade 10, 8000 Aarhus

D. 15. januar: Comwell, Karensmindevej 3, 5000 Middelfart

D. 20. januar: Scandic, Roskildevej 550, 2605 Brøndby

D. 24. januar: Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted

Vi glæder os til at se jer!