Smart Inbox er vores mest nyskabende tillægsmodul. Derfor arbejder vi også hele tiden på at forbedre det, så din bilagshåndtering kan blive endnu mere automatiseret.

Senest har vi lavet 4 større forbedringer, som har været meget efterspurgte. Dem kan du læse meget mere om nedenfor.

1. Dit arbejde gemmes automatisk
Nu bliver dit arbejde i Smart Inbox automatisk gemt, hvis du forlader tillægsmodulet. Det betyder også, at du kan gøre dine posteringer helt klar, inden du opretter dem, hvis du har brug for det.

2. Du har fået flere muligheder, som i kassekladden
Nu kan du oprette en ny leverandør eller konto i Smart Inbox, på samme måde som i kassekladden. Og har du tillægsmodulerne Projektstyring eller Dimension, kan du sætte en projektomkostning eller afdeling på din postering direkte i Smart Inbox. Så behøver du ikke gå til kassekladden, for at gøre din postering færdig.

3. Du har fået nemmere navigation og bedre visning
Smart Inbox har fået et gevaldigt ansigtsløft. Det betyder, at du nu kan se hele dit dokument, når du åbner det, i stedet for kun den øverste del. Samtidig har du fået en zoom-funktion og mulighed for at åbne dokumentet i et pop-up-vindue. Sidst, men ikke mindst, kan du nu søge efter dokumenter i Smart Inbox.

4. Du kan godkende bilag
Du kan nu vælge, at fakturaer og kvitteringer, der sendes til Smart Inbox, skal godkendes før de kan behandles. Når funktionen er slået til, skal én af de valgte godkendere tage stilling til de fakturaer og kvitteringer, der sendes til Smart Inbox. På den måde sikrer du, at alle bilag i Smart Inbox tilhører din virksomhed. Du aktiverer selv godkendelse af bilag under “Indstillinger” i Smart Inbox.

 

Jeg håber, du bliver glad for de 4 forbedringer, og at de kan gøre dit arbejde i Smart Inbox nemmere. Hvis du har forslag til, hvordan Smart Inbox kan blive endnu smartere, vil vi meget gerne høre fra dig på vores Forum >>