Med mobilappen e-conomic – salg kan du nemt klare store dele af den daglige administration på din iPhone eller iPad. Derfor arbejder vi løbende på, at gøre vores mobilapps endnu bedre.

Herunder kan du se 5 af de nyeste forbedringer i vores salgsapp til iOS.

1) Tilføj fakturalinjer via stregkodescanning. Nu kan du scanne stregkoden på en vare og få den overført til din faktura automatisk. Så slipper du for at klikke dig frem til varen på varelisten

2) Flere søgemuligheder på listerne. Nu kan du bl.a. filtrere på kundenummer, fakturadato, salgspris og vareenhed i appen.

3) Se adresser på Google Maps. Nu kan du både se og tilgå dine kunders adresse direkte på Google Maps via appen.

4) Rediger virksomhedsdata. Du kan nu se og redigere dine virksomhedsdata i appen, hvis brugeren har fået givet adgang til dette

5) Bedre overblik på iPad. Alle vores iOS-apps (salg, udgifter og tid) er blevet opdateret og tilpasset til iPad, så du får fuldt udbytte og bedre overblik med den større skærm. Vi understøtter i forvejen langt de fleste telefoner og tablets på Android.

Er du Android-bruger? Så kan du læse mere om de nyeste forbedringer, som også er kommet i vores salgs-app til Android her.