Efter seks måneder i stolen som koncerndirektør vil jeg gerne ridse op, hvad vi arbejder på at tilbyde vores kunder.

Mr. Torben Frigaard Rasmussen

Mr. Torben Frigaard Rasmussen

Bogføring skal være nem, hurtig og sjov
Som det fremgår af vores hjemmeside vil vi være nr. 1 i verden. Dette kan vi kun nå ved gøre vores kunders arbejde med e-conomic nem, hurtig og sjov.

Vi vil ikke kun have tilfredse kunder!
Vi vil have kunder, der tager skridtet fra at være tilfredse til rent faktisk aktivt at anbefale os til kollegaer, venner og familie. Engagerede kunder, som hjælper os med at blive bedre.

Nye tiltag de næste måneder og frem til sommerferien
Du vil opleve at vi lancerer/har lanceret nye medier (i al fald nye for os) såsom denne blog. Vi vil også bruge wiki, YouTube, fora, communities og andre medier, der giver dig mulighed for at søge hjælp, dialog og oplysninger – også uden for vores telefoners åbningstid.

Vi har længe ønsket at bringe vores produktudvikling tættere på vores kunder. Derfor har vi introduceret månedlige ”markedspakker”, der indeholder konkrete forbedringer/ændringer i programmet – alle ønsket af vores kunder og ofte på tværs af de fire lande.

Deltag!
Sammen med medarbejderne får du mulighed for at bruge de nye medier og komme med input til produktudviklingen. Forudsætningen for at vi bliver bedre er, at du fortæller os, hvor vi kan gøre det bedre til gavn for os og for andre kunder.