I løbet af de sidste par måneder har flere og flere af vores brugere valgt at skifte over til vores nye design. Ikke mindre end 70% har allerede oplevet, hvordan det intuitive design har været med til at gøre deres administrative hverdag en del lettere.

Få frigjort dine ressourcer
Hvis du har holdt øje med e-conomic-blog det seneste stykke tid, kan du ikke undgå at have bemærket, at der har været en række indslag omkring de forbedringer, det nye e-conomic har medført.

regnskabsprogram_new

Grundkernen er, at du rent instinktivt skal guides igennem regnskabsprogrammet, så du ikke alene let kan gennemskue, hvordan du får klaret din bogføring, men samtidig sparer tid, som du kan bruge lige præcis dér, hvor det giver allermest værdi for dig og din virksomhed.

Har du endnu ikke skiftet?
Er du en af de, der stadig ikke er skiftet over til det nye e-conomic, så er det bare med at komme i gang. Der er nemlig masser af fordele ved at komme over på det nye design. Du kan læse om 8 af de fedeste features ved det nye e-conomic her. Du kan se, hvordan du skifter her.

Og du har intet at være bekymret for. Det nye e-conomic er ganske ligetil, og du får alle de funktioner, som du allerede har i dag plus en række nye og forberede elementer, der har til hensigt at gøre din hverdag lidt lettere. Måtte du løbe ind i nogle udfordringer, så hjælper vi dig naturligvis, så du hurtigt kan komme videre med din bogføring. Du kontakter bare vores support.

Du finder alle de informationer om ny e-conomic, du har brug for her, hvor du bl.a. kan få en guidet tur rundt i det nye design, så du på egen krop, kan opleve alle de lækre detaljer.