Hvert år er der i e-conomic tradition for, at have ekstra fokus på idéudvikling, vidensdeling, kollegaskab og samarbejde. I år er det i uge 36 det løber af stablen, og for at favne alle vores afdelinger, er supportens åbningstider en smule anderledes, end du er vant til.

Her er overblikket:

 • Onsdag den 4. september:
  Telefonen er lukket. Chatten er åben fra kl. 9-18
 • Torsdag den 5. september:
  Telefonen er åben fra kl. 9-13.30.
  Chatten er åben fra kl. 9-13.30 og igen fra kl. 16.30-18
 • Fredag den 6. september:
  Alt support er lukket hele dagen

Hackathon onsdag og torsdag
Onsdag og torsdag er der ændrede åbningstider i supporten pga. vores årlige event, Hackathon. Til Hackathon sætter vi fokus samarbejde og udvikling på tværs af afdelinger.

Om onsdagen har alle medarbejdere mulighed for at præsentere deres idé til en tilføjelse eller forbedring til vores program, hjemmeside, mobilapps, integrationer, support eller noget helt sjette. Herefter må man samle et hold og udvikle idéen helt frem til midnat, så den er klar til at blive implementeret. Alle løsningerne bliver præsenteret om torsdagen, hvor der også bliver stemt om førstepladsen. Til slut bliver vinderholdet præsenteret og fejret til vores årlige Company Day om fredagen.

Company Day fredag
På Company Day fortsætter vi i samme ånd som til Hackathon. Dagen er sat af til det årlige firma-arrangement, hvor vi samles til team building på tværs af virksomheden. I den anledning er hele supporten lukket fredag den 6. september.

Vi er alle tilbage og klar til at hjælpe dig mandag den 9. september. Mangler du svar på et spørgsmål i mellemtiden, kan du finde hjælp i vores online leksikon e-copedia.

Vi undskylder ulejligheden.