Det siges, at man skal elske alle sine børn lige højt. Men vi har faktisk lidt af en yndling, når det kommer til e-conomic tillægsmoduler – nemlig AutoBank. Tillægsmodulet er en klar favorit herinde, fordi det både bygger en direkte bro mellem din bank og dit regnskabsprogram, og hjælper dig med at kontere dine bankposteringer korrekt.

AutoBank samler to af vores bedste og smarteste funktioner til din bankafstemning: Autoforslag og Bank Connect.  Med de to funktioner samlet i én pakke kan du spare oceaner af tid i din hverdag, fordi du vinker farvel til manuelt tastearbejde og siger goddag til nemmere arbejdsgange.

Autoforslag
Autoforslag er en supersmart funktion i e-conomic, som hjælper dig med at kontere dine bankposteringer korrekt, hurtigt og effektivt. Autoforslag husker, hvordan du tidligere har konteret forskellige posteringer og kommer med forslag til, hvordan du skal kontere nye posteringer baseret på den viden. Det sparer dig for en masse tastearbejde, fordi du slipper for at behandle de samme posteringer igen og igen.

Du kan se, hvordan du bruger Autoforslag i videoen nedenfor eller læse mere om funktionen i vores online leksikon e-copedia.

 

Bank Connect
Med Bank Connect får du en direkte integration mellem dit regnskabsprogram og din bank. Bank Connect er et fælles system til udveksling af betalingsoplysninger og kontobevægelser mellem økonomisystemer og banker. Det betyder, at du kan få importeret kontoudtog fra de banker, der er en del af Bank Connect direkte til din bankafstemning i e-conomic. På den måde kan du forenkle dine arbejdsgange, så du sparer tid, slipper for unødige indtastninger og undgår fejl. Du kan læse mere om, hvordan du får og bruger Bank Connect i e-copedia.

Sådan får du AutoBank
For at få AutoBank i e-conomic skal du have en Small Business- eller Professional-aftale. Hvis du har en Small Business-aftale, kan du tilkøbe AutoBank for 79 kr./mdr. Har du en Professional-aftale, er AutoBank inkluderet i din pakke.

Du skal selv aktivere AutoBank i din aftale – se hvordan du gør i e-copedia. Når du først har aktiveret modulet, kan du nemt spare dig selv og dine kollegaer for mange timers manuel indtastning. Vi er vilde med AutoBank, fordi det virkelig kan gøre din hverdag nemmere, og jeg kan næsten garantere, at tillægsmodulet også kan blive en af dine favoritter, når du først er kommet i gang med at bruge det.