I e-conomic har vi +250 apps. Det i sig selv kan være rimelig uoverskueligt.
Vi ved derfor også, at det ikke altid er nemt at rådgive sine kunder i hvilke apps, de bør vælge til deres e-conomic-aftale. Derfor tilbyder e-conomics A-team alle Administratorer hjælp og sparring til at få et overblik over relevante apps. På den måde bliver det nemmere at rådgive sine kunder og sammensætte den rette pakke til deres specifikke behov. 

“Vi forventer ikke, at vores Administratorer har overblikket over +250 apps, så det vil vi gerne hjælpe med at give. Samtidig kan vi pege i den rigtige retning, så det er nemmere at rådgive og anbefale den optimale sammensætning.“ Siger Christian Johansen, som er Technical Presales Specialist i A-teamet hos e-conomic. 

 

Derfor er god rådgivning lig med bedre sparring

Der er sikkert flere tilfælde, hvor du som Administrator skal lande en kunde, og er i tvivl, om e-conomic er nok i sig selv. Skal det kun være e-conomic? Skal det være e-conomic og et tillægsmodul eller måske både et tillægsmodul og en app-partner?  

Ifølge Christian er der mange scenarier for en Administrator. Han uddyber: “Uanset hvilken branche, industri og kompleksitet en given kundecase har, så vil vi meget gerne tage imod opkald fra vores Administratorer, hvor vi anbefaler relevante partnere fra branchen. Og det gælder selvfølgelig også, hvis det drejer sig om organisationer med mere komplekse strukturer og behov, herunder koncerner såvel som kæder.”

 

Vil du hjælpe kunder i forskellige brancher?

Som Administrator har du mange forskellige kunder i forskellige brancher. I e-conomic har vi også mange forskellige integrationer, som netop kan imødekomme alle disse behov: “Hvis man slår ‘kassesystemer’ op på vores hjemmeside, finder man 20 forskellige integrationer. Når vi sparrer med en Administrator kan vi pege på de to produkter, som måske passer til en mindre café. Drejer det sig derimod om en større restaurant, som skal have en fuld restaurantbooking, der kan håndtere bordbestillinger og integration til lønsystemer, så er det måske to andre produkter vi anbefaler.” Afslutter Christian. 

e-conomics A-team har allerede sparret med en lang række Administratorer. Det er en service, som vi meget gerne vil brede ud, så endnu flere udnytter deres potentiale som rådgivere. Tøv endelig ikke med at kontakte os på 78 79 19 59 så vi kan hjælpe dig med at hjælpe dine kunder.