Hvis du ind imellem oplever, at de tekniske ting driller lidt i e-conomic, så frygt ej. Vi har nemlig samlet tips og tricks, så du hurtigt kan komme videre.

Du kan her læse del 2 og få endnu flere tips og tricks.

Vi har desværre oplevet et par tilbagevendende tekniske udfordringer, og det skaber et irritationsmoment for både kunder såvel som os ansatte.

computerfrustration

Tekniske problemer kan gøre arbejdet meget frustrerende

Opdateringer der driller
Nogle af disse problemer har som sådan ikke har noget med e-conomic programmet at gøre, men skyldes bl.a. opdateringer af internetbrowsere, PDF-læsere og andre computerprogrammer. Desværre er det sådan, at opdateringerne nogle gange ændrer måden programmerne virker på.

Vi sørger for at e-conomic altid fungerer sammen med de browsere vi understøtter. Men nogle gange kan der alligevel opstå et problem for brugere, der f.eks. har en helt særlig kombination af browser, styresystem og PDF-læser, der bare ikke fungerer godt sammen. Det er bl.a. løsninger på den type problemer, du kan læse om her.

Den gyldne F5 løsning
Hvis du oplever problemer med at få vist fakturaer i e-conomic, skyldes det højst sandsynligt sammensætningen af din internetbrowser og din PDF-læser. I dette tilfælde vil den nemmeste løsning være at trykke på F5 på dit tastatur. Dette opdaterer siden, og herefter burde den usynlige faktura ikke længere være usynlig.

Løsningen med F5 er en universalløsning, som vil fungere i de fleste tilfælde – også hvis du eksempelvis ikke kan se login-siden eller et af fanebladene i din e-conomic aftale.

Hvis du trykker ctrl+F5 laver browseren en forced rebuild. Det betyder, at browseren henter alt igen fra serveren og opdaterer den lokale cache. Ved tryk på kun F5 vil browseren oftest kun hente websiden fra dens cache og ikke tjekke med serveren.

Der kommer mere
I løbet af den næste uges tid vil jeg opdatere bloggen med flere nyttige tips, tricks og genvejstaster, så husk at kigge forbi 🙂

Del 2 er nu på gaden – du kan læse den lige her.