Faktisk går det så godt, at Dagbladet Børsen har kåret e-conomic som Gazellevirksomhed. Og det er vi glade for!

Kåringen af en Gazellevirksomhed sker på baggrund af omsætningen gennem de seneste 4 regnskabsår. Her kan du læse mere om, hvordan man bliver kåret som Gazelle.

børsens gazellelogo

Vi er meget glade for kåringen som Gazelle

Der kommer flere og flere brugere til
En stor del af e-conomics vækst skyldes dig – ja, dig! Du bruger programmet, og måske anbefaler du det til andre. I hvert fald kommer der stadigt flere brugere (vi runder faktisk snart 40.000 kunder!), og det må jo betyde, at vi gør noget rigtigt.

På en almindelig dag på kontoret, kan jeg da godt se, at det går godt i den lille biks. Men jeg må indrømme, at jeg personligt ikke lige sidder med næsen i tallene og kigger på, hvordan regnskabet ser ud 😉

Så når en anerkendelse som en Gazellefigur, eller en E-handelspris, kommer udefra, så er det lidt mere til at tage og føle på.

Det er en stor ære at få stemplet som Gazellevirksomhed – det varmer her i de kolde efterårsmåneder. Torben Frigaard Rasmussen, e-conomics administrerende direktør, fortæller også at han er meget stolt af kåringen.

Service og innovation er vigtigt
Hos e-conomic ligger vi meget vægt på et brugervenligt produkt samt en god service. Det tror jeg er nogle af hovedingredienserne bag e-conomics vækst. Innovation er en del af e-conomic tankegangen.

Og med den tankegang iblandet en masse engagerede medarbejdere og nogle glade kunder, så er jeg ret sikker på, at det nok skal gå godt fremover.