Min oplevelse af praktikhjælpen hos administratorerne Wendel Cph & Hauerbach Outsourcing har været rigtig positive og har givet mig en større forståelse for en administrators arbejdsgange.

Det har gjort det nemmere for mig, at vejlede den enkelte om den rigtige opsætning, så det passer til dem og derved øger hastigheden i deres daglige arbejdsgang.

Derudover er jeg blevet introduceret til håndtering af enkelte kreditorbilag som har givet mig et bedre indblik i bogholderens arbejdsgange.

Det som jeg oplever gør de flestes arbejdsgange hurtigere er en gennemgang af deres TAB-rækkefølge og introduktion til vores nye kassekladde.

“Da jeg ikke er den eneste der har haft en positiv oplevelse, så vil jeg give plads til, at Hauerbach Outsourcing samt Wendel Cph kan give deres besyv med”

Hauerbach Outsourcing/ V. Lone Hauerbach

Jeg havde besøg af Simon Søgaard i min virksomhed i den forløbne uge, det var meget udbytterigt, jeg følte vores samarbejde blev tættere.

Lone HauerbachUdover vi gennemgik den måde jeg bruger e-conomic i min hverdag og hvilke ting der giver mig udfordringer i min dagligdag, var Simon rigtig god til undervejs at komme med små fif der allerede har gjort min hverdag noget nemmere”.

Nogle af de ting der har givet mig udfordringer var blandt andet sammenhængen mellem bogføring og finans modulet.

Efter besøget var jeg godt oplyst omkring processen i e-conomic’ udvikling, hvilket har gjort mig i stand til at foregribe visse udfordringer.

 

Wendel Cph/ V. Bodil Wendel

Over 3 dage fik jeg lejlighed til at introducere Simon i bogholderiets mysterier, hvilket jeg mener, er et must i supporten for at kunne vejlede jeres kunder optimalt.

Derudover fik vi en generel snak om de udfordringer der er, når der skal håndteres mange forskellige kundegrupper.

Bodil WendelVi fik vendt mange problemstillinger nogle kunne løses med det samme, andre havde længere udsigter og enkelte måtte henvises til forummet.

 

Gennemgået problemstillinger:

Gennemgang og oprettelse af ny finanskassekladde til lønbogføringen, løst

Udvidelse af kontoplanen til 5-cifret, løst

Gennemgang af bankafstemning i e-conomic, løst

Flytning af kontogrupper til andet sted i kontoplanen, løst

 

“Alt i alt – hyggelige & konstruktive dage og jeg glæder mig til at fortsætte det positive samarbejde”