Som annonceret på vores TechTalk-blog er det snart tid til endnu en omgang planlagt vedligeholdelse af e-conomics systemer og databaser.

For at vi kan vedblive med at opretholde en tilfredsstillende service samt oppetid, foretager vi jævnligt nødvendige og fremtidssikrende opdateringer af e-conomics bagvedliggende systemer.

Denne omgang vedligeholdelse finder sted:

Lørdag den 26. april fra kl. 21.00 til søndag den 27. april kl. 06.00

I ovenstående tidsrum vil e-conomic regnskabsprogram samt API ikke være tilgængeligt.

Vi beklager de skiftende datoer.

Lørdag den 29. marts fra kl. 21.00 til søndag den 30. marts kl. 06.00

Lørdag den 15. marts fra kl. 21.00 til søndag den 16. marts kl. 06.00

Opdatering 06-03-2014 vedr. vedligeholdelse: På vores TechTalk-blog kan du læse, præcis hvad der kommer til at ske under vedligeholdelsen. Vi ændrer bl.a. vores IP-adresse, Det betyder, at har du et særligt setup, som går direkte til vores nuværende IP-adresse, så vil din adgang til e-conomic ikke længere virke efter vedligeholdelsen.

Ikke mange vil blive ramt af dette, da det kræver et noget særligt setup at gå direkte til IP-adressen. Så du skal med al sandsynlighed ikke foretage dig noget. Ved du derimod, at du har dette særlige setup (du er måske app-partner/ekstern udvikler), anbefaler vi, at du allerede nu ændrer setuppet, så du ikke går direkte til den nuværende IP-adresse.

Intet data går tabt i denne periode, og vi informerer løbende på loginsiden og på vores TechTalk-blog.

Vi vil gøre, hvad vi kan for at blive færdige med vedligeholdsarbejdet så hurtigt som muligt, og vi beklager eventuelle gener forbundet hermed.