Den 31. oktober 2011 uddelte Dagbladet Børsen Gazelle-priser til danske virksomheder, og e-conomic var blandt de heldige modtagere.

Tidligere i oktober måned blev e-conomic kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen. Og ikke nok med at Gazelle-kåringen er et bevis på, at det går rigtig godt i e-conomic, så modtog vi også prisen som ”Mest lønsomme virksomhed” i Region Hovedstaden ved gårsdagens prisuddeling.

Torben med Gazelle-pris

En glad Torben Frigaard Rasmussen med Gazelle-prisen

En delegation fra e-conomic var taget af sted til Falkoner Salen på Frederiksberg for at deltage i festlighederne. Administrerende direktør, Torben Frigaard Rasmussen, tog imod prisen og bifald fra den fyldte sal.

Stor tak til e-conomics medarbejdere og kunder
Torben skriver i sin blog, at han er utrolig stolt af at have modtaget denne pris, da den vidner om, at det stadig er muligt at opnå vækst og succes på trods af økonomisk krise. Desuden tildeler Torben succesen til e-conomic medarbejderne, som arbejder hårdt for at opnå gode resultater.

En særlig tak giver Torben også til e-conomics kunder – dig – fordi væksten i e-conomic ikke ville være mulig uden den støtte og loyalitet, vi oplever.