Branchemediet Computerworld har netop offentliggjort deres liste over Danmarks bedste ERP-virksomheder, og på førstepladsen finder man e-conomic regnskabsprogram. Men hvordan fungerer e-conomics ERP system, og hvad betyder det for dig? Og hvad gør e-conomic til Danmarks bedste? Det får du svar på i dette indlæg.

ERP-systemer er nøglen til at samle et selskabs arbejdsområder og processer, så overblikket bevares, og forretningen kører på skinner.

– Computerworld, september 2019

 

De 4 bedømmelsesparametre

e-conomic regnskabsprogram har opnået placeringen som nr. 1 blandt 22 danske ERP-selskaber. Det gjorde vi fordi vi samlet set var bedst placeret på disse 4 parametre: 

  • Effektivitetsgrad
  • Overskud i forhold til egenkapital
  • Udnyttelse af ressourcer
  • Vækst sammenlignet med året før

Alene i 2018 fik e-conomic 28.000 nye danske kunder, og hævede omsætningen med over 15% – fra 270 millioner kroner til 311,9 millioner kroner. Det er bl.a. grunden til at Computerworld har kåret os som vinder i år. 

 

Bag succesen

e-conomics administrerende direktør, Mads Rebsdorf, peger særligt på medarbejderne som en stor del af grunden til denne udvikling:

Medarbejderne er kort og godt drivkraften bag vores succes, da det er

dem, der viser engagement og leverer oplevelser til kunderne. Vi

undersøger løbende medarbejdertilfredsheden blandt medarbejderne, og

den er rekordhøj. Dette mærkes tydeligt i hverdagen og gør mig stolt. Vi

ser derfor en klar sammenhæng mellem medarbejdertilfredshed,

kundetilfredshed og økonomisk resultat,” – udtaler Mads Rebsdorf til Computerworld. 

 

ERP – et system sammensat til den enkelte virksomhed

“ERP” står for Enterprise Resource Planning” og har typisk været et system der understøttede alle virksomhedens arbejdsprocesser, såsom regnskab, logistik, POS, lager, løn og egne driftssystemer.

Dette er langt hen ad vejen stadig tilfældet i dag, men et cloud-baseret ERP-system anno 2019 – som eksempelvis e-conomic ERP system – består i højere grad af en kernefunktionalitet der tilpasses til den enkelte virksomhed, og undervejs nemt kan skaleres efter forretningens udvikling og behov.

 

Hvad betyder et ERP system for dig?

Det betyder at din virksomhed både kan få dækket de konkrete behov I har til et regnskabsprogram, men samtidig også kan binde forretningen og forretningens øvrige systemer sammen – mens du bevarer overblikket og optimerer arbejdsgange.

I e-conomic får I et skræddersyet ERP system tilpasset jeres behov og kompleksitet. Det opnås ved at tilkoble de specifikke moduler og værktøjer man har behov for, til sit regnskabsprogram f.eks. lønsystem, lager, webshop, logistik og egne driftsystemer.

Læs mere om e-conomic ERP lige her.

 

Find artiklen om kåringen af Danmarks bedste ERP-selskab på Computerworlds hjemmeside.