Efter 2 dage med fart på, er jeg nu hjem vendt fra Accounting.dk. Det var været 2 lærerige dage på alle måder.

Jeg har som et af hovedpunkterne fremvist vores nye klassekladde Superkladden. Dette var en stor succes hos de søde piger ved Accounting.dk. Efter en gennemgang af e-conomic var det min tur til at lære.

Ansatte hos accounting.dk

Her kan du se nogle af de flinke mennesker, jeg tilbragte tiden med hos Accounting.dk. Fra venstre Anja, Lene og Annette og til sidst mig (Peter)

Jeg blev kastet ud i bogføring af forskellige bilag, fejlrettelse af forkerte bogførte bilag og generel forståelse af, hvordan bogholdere/kunder bruger programmet. Alt dette har helt sikkert givet mig viden, som jeg kan bruge til fremvisning af e-conomic og løsningsforslag i supporten.

Det har været en fed oplevelse for sådan en ung gut som mig at komme ud at mærke, se og lære, hvordan bogholdere arbejder i og med e-conomic. Hvad jeg også lærte var, hvordan arbejdsgangen er i sådan en virksomhed er.