e-copedia er en sammentrækning af ordene e-conomic og encyclopædi (leksikon). e-conomic er lavet med en Wiki som forbillede. En Wiki er et socialt værktøj, der gør det muligt for brugere og besøgende at hente eller dele information og viden på en mindre formel måde end fx. bøger/manualer mv.

e-copedia vil erstatte PDF-vejledninger. Den vil være din primære kilde til skriftlig dokumentation om, hvordan du bruger e-conomic. Indholdet er det samme som PDF-vejledninger. Nemlig oplysninger om, hvordan du bruger e-conomic på bedst mulig måde.

e-copedia skal være lige så nemt, hurtigt og sjovt at bruge som e-conomic. Vi er ikke sikre på, hvordan man laver bogføring sjovt. Men vi er sikre på, at vi nu kan ajourføre den skriftlige dokumentation meget hurtigere og lettere.

e-copedia har udviklet sig over de sidste to måneder. Vi har ajourført og overført indhold til wiki-platformen. Denne proces har involveret mange arbejdstimer på tværs af de fire lande. Vi håber, at du vil modtage vores nye hjælp på samme positive måde, som vi har arbejdet med det.

Læs introduktionen til e-copedia ved hjælp af dette link.

Inger, wiki Frank, Tue, Pål, Esben, Jacqui, Dorthe, Lennart, Lotta & Kim.

e-copedia team 2009

e-copedia team 2009