Syntes du det lyder forvirrende, så bare følg med her, for alle ordene dækker over det samme – nemlig fakturaer til det offentlige :-).

Har du behov for at sende fakturaer til det offentlige, de såkaldte EAN-fakturaer, eller e-fakturaer, kan du sagtens gøre det, fra din aftale i e-conomic.

Du skal blot oprette din kunde og sørge for, også, at indtaste de relevante “EAN-faktura” informationer, så er kunden faktisk klar til at blive faktureret.

OIOUBL/OIOXML

Når du sender en EAN-faktura til din offentlige kunde, via din aftale i e-conomic, så bliver fakturaen allerede sendt i formatet OIOUBL, som er det format, det offentlige kræver at modtage fakturaer i pr. 1.12.2011, så det behøver du ikke spekulere på!

Send en EAN-faktura

Før du kan sende en EAN-faktura, skal du naturligvis sørge for at indtaste EAN-nummeret på din kunde, og du skal også sørge for at tilknytte en kontaktperson til kunden, før du får lov til at sende fakturaen.

Der er yderligere et par ting, du skal have på plads, før fakturaen er helt klar til at blive sendt, og hvilke det er, kan du læse meget mere om i vores e-copedia.

Ha’ en god weekend 🙂