For et par uger siden skrev vi om, hvorledes man kunne slippe for manuelt at skulle indtaste indbetalinger fra kunderne, ved at eksportere indbetalingerne fra netbank og indlæse dem i e-conomic.

Se “Import af FI-indbetalinger

Det samme kan også lade sig gøre den anden vej, hvor man eksportere egne kreditorbetalinger fra e-conomic og importere dem i netbank. Igen for at spare manuelle indtastninger, minimering af risiko for fejl indtastninger, samt naturligvis at effektivisere den daglige bogføring.

Bemærk i øvrigt, at i forbindelse med eksport af betalinger, har man mulighed for at lade e-conomic automatisk oprette kreditorbetalingerne i en kladde, som så efterfølgende er klar til bogføring, når betalinger rent faktisk er sket.

Desværre kan vi pt. kun tilbyde funktionaliteten, hvis du er kunde hos Danske Bank (Business Online) eller Nordea. Vi håber dog snart på også, at kunne tilbyde samme funktionalitet til vores øvrige kunder, som ikke måtte være kunde i disse 2 banker.

Men er du kunde ved Danske Bank eller Nordea og kunne du tænke dig at benytte dig af faciliteten, så læs mere om eksport af bankbetalinger på WIKI.

Her finder du vores vejledning til “eksport af bankbetalinger“.

Har du erfaringer med eksport af bankbetalinger, er du velkommen til at dele dine erfaringer med os, ved at skrive en kommentar til ovenstående.