Hos e-conomic spiller innovation, samarbejde og korte arbejdsgange en stor rolle i vores succes. Og vi vil gerne dele vores erfaringer og gode råd med dig.

Udvikling og fornyelse er en stor del af e-conomics tankegang. Det betyder ikke nødvendigvis, at vi opfinder den dybe tallerken hver dag. Men vi forsøger efter bedste evne at følge med udviklingen samtidig med, at vi giver dig mulighed for at være med til at bestemme, hvilken retning e-conomic skal bevæge sig i.

Det skal være sjovt at gå på arbejde
Der skal være en mening med det vi laver, når vi sidder på kontoret. Derfor er det bevidst, at ordet ”sjov” indgår i e-conomics fokus – for hvis vi har det sjovt med det vi laver, er der også en stor chance for, at det smitter af på dig.

Vi lægger vægt på en flad organisationsstruktur, hvilket afspejler sig i enkle arbejdsgange. Når vi skal løse opgaver eller afprøve nye ideer, er det vigtigt, at der er kort fra tanke til handling. Forhåbentlig er det med til at give dig en bedre oplevelse af vores produkter og support.

Vi vil gerne lære dig at kende
Hos e-conomic er det vigtigt, at alle vores medarbejderne kender dig. Selvfølgelig ikke personligt 😉 Men netop ved at have en forståelse af, hvem du er, og hvad du har behov for, så mener vi, at vi kan udvikle det bedst mulige produkt.

Derfor lægger vi også meget vægt på, at vi får budt alle nye kunder velkommen. På den måde kan vi sikre os, at du kommer godt fra start og ved hvor du kan søge hjælp.

e-conomic deltager på innovationskonference
e-conomic har sponsoreret eventet Innovation Champion 2011, en konkurrence hvor den mest innovative virksomhedsleder- eller hold findes.

innovation champion logo

e-conomic sponsorerer Innovation Champion

Vi mener, at en del af vores succes ligger i vores stærke samarbejde samt en åben og innovativ kultur. Derfor er det også nærliggende, at vi gerne vil hjælpe andre og dele ud af vores erfaringer.

Få gode råd om innovation
Tirsdag den 11. oktober taler jeg Jes Brinch Jensen, Innovation Manager hos e-conomic, på konferencen Team-dreven Innovation. Her fortæller han om, hvordan e-conomic nytænkte bogholderi og blev en af Danmarks hurtigst voksende iværksættervirksomheder.

Han deler ud af sin viden og erfaringer, så iværksættere, online virksomheder og andre interesserede kan få endnu flere ideer til deres forretning. Du kan tilmelde dig arrangementet her.

Sæt høje mål
I e-conomic tillader vi os at sætte høje mål – om det så er at nå 100% velkomstkald, have 100.000 kunder ved udgangen af 2013, eller udvide til 12 lande i 2012. Netop ved at have en innovativ tanketang sikrer vi os, at disse mål nås.

Jeg håber, vi ses til Team-dreven Innovation den 11. oktober.