Har du brug for at holde styr på, hvor dine medarbejdere har været, og hvor mange timer de har brugt på stedet?

Og syntes du, det er ved at være for stor en opgave at holde styr på de mange sedler og papirer, du har liggende, når du skal til at fakturere?

Og er du træt af, at du aldrig fik fuldt op på om du tjente så mange penge på dit projekt, som du forventede?

Så kunne tillægsmodulet projektstyring måske være noget for dig?

Med projektstyringsmodulet kan du oprette forskellige sager på dine kunder. Du kan løbende registrere dine omkostninger og du eller dine medarbejdere, kan selv registrere den tid, der er brugt på sagerne. Du kan også styre , hvem der skal have lov til at registrere tid og hvem der skal registreres tid for og om der skal tages højde for afspadsering e.l.

Har bilen været benyttet, for at køre ud til kunden, så kan du naturligvis også sagtens registrere, hvor mange km, der er kørt.

Er det en længerevarende sag, kan du løbende sende fakturaer til kunden, så får du penge i kassen her og nu og  så kan du jo afslutte sagen, når arbejdet er endelig udført.

Du har mulighed for at trække forskellige rapporter, så du kan følge med i, om dine projekter viser over-eller underdækning, så kan du sætte ind, hvor det nu behøves.

Du kan finde hjælp til at komme i gang med tillægsmodulet projektstyring i vores e-copedia, enten i tekst, eller ved at se en af vores mange videoer.

Rigtig god weekend :-).